۸ بهمن ۱۴۰۴، ۱۲:۳۶

رستمی: دشمن به‌دنبال راکدسازی جریان علم و دانشگاه است

رستمی: دشمن به‌دنبال راکدسازی جریان علم و دانشگاه است

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه دشمن به‌طور جدی به دانشگاه چشم دوخته است، گفت: یکی از مأموریت‌های اصلی دشمن در این جنگ، راکد کردن جریان علمی کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، در سومین جشنواره علمی شهید چمران با اشاره به شرایط کنونی کشور گفت: آنچه امروز با آن مواجه هستیم، یک صحنه جدی از جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران است؛ جنگی که ابعاد نظامی، امنیتی، اقتصادی، سیاسی، دیپلماتیک و شناختی را به‌صورت هم‌زمان در بر می‌گیرد.

وی با بیان اینکه دشمنان به‌صورت رسمی اعلام کرده‌اند ایران را وارد یک جنگ ترکیبی کرده‌اند، افزود: در جریان جنگ ۱۲ روزه، حدود ۲۰ استاد دانشگاه به‌عنوان شهدای علمی به شهادت رسیدند؛ این در حالی است که ۸۸ دانشجو نیز در زمره شهدای این حوادث قرار دارند که نشان‌دهنده تمرکز دشمن بر هدف قرار دادن بدنه علمی کشور است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با تأکید بر نقش جریان علمی در هدایت افکار عمومی تصریح کرد: گروه مرجع و اثرگذار در شکل‌دهی به افکار عمومی جامعه، جریان علمی و دانشگاهی است و به همین دلیل، دانشگاه در کانون جنگ شناختی دشمن قرار دارد و باید برای ایفای این نقش خود را آماده کند.

رستمی با اشاره به مسئولیت دانشگاه‌ها در شرایط کنونی خاطرنشان کرد: در این جنگ جدی، جریان علم و دانشگاه موظف است به مسئولیت خود عمل کند و نباید به این حداقل بسنده کرد که دانشگاه صرفاً به ابزار دشمن تبدیل نشود؛ این حداقل انتظار است، در حالی که دانشگاه باید نقشی فعال و پیش‌برنده ایفا کند.

وی با بیان اینکه دشمن به‌طور جدی به دانشگاه چشم دوخته است، گفت: یکی از مأموریت‌های اصلی دشمن در این جنگ، راکد کردن جریان علمی کشور است؛ از این‌رو زنده نگه داشتن مشعل علم، حرکت نخبگانی، نقش‌آفرینی در جبهه فناوری و حضور مؤثر در جنگ روایت، از وظایف اساسی جامعه دانشگاهی به‌شمار می‌رود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در پایان تأکید کرد: در عرصه جنگ روایت، این بسیج اساتید است که می‌تواند جریان علمی و دانشگاهی را به حرکت درآورد و با نفوذ، گستره و اثرگذاری خود، نقش تعیین‌کننده‌ای در مقابله با جنگ شناختی دشمن ایفا کند.

کد خبر 6733904

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha