۱۸ بهمن ۱۴۰۴، ۱۷:۳۱

جام ملت‌های فوتسال آسیا - اندونزی

بازگشت باشکوه شاگردان شمسایی به جام/ ایران قهرمان آسیا شد

بازگشت باشکوه شاگردان شمسایی به جام/ ایران قهرمان آسیا شد

تیم ملی فوتسال ایران در دیدار فینال جام ملت‌های آسیا در شرایطی که چندین بار از حریف عقب افتاد و حتی در پنالتی‌ها هم یک گل عقب بود، در بازگشتی باشکوه عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار فینال نوزدهمین دوره رقابت های فوتسال جام ملت های فوتسال آسیا از ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه امروز شنبه (۱۸ بهمن) بین تیم های ایران و اندونزی برگزار شد که این دیدار با تساوی ۴ به ۴ به وقت اضافه رفت. دو تیم در وقت اضافه یک گل زدند و بازی با نتیجه ۵ به ۵ به ضربات پنالتی رفت که تیم ملی ایران ۵ بر ۴ حریف را شکست داد (در مجموع ۱۰ بر ۹) و برای چهاردهمین بار قهرمان آسیا شد.

بازگشت باشکوه شاگردان شمسایی به جام/ ایران قهرمان آسیا شد

در این دیدار که به میزبانی استادیوم اندونزی آرنا شهر جاکارتا برگزار شد، تیم ملی ایران با باقر محمدی (دروازه‌بان)، محمدحسین درخشانی، مهدی کریمی، سالار آقاپور و بهروز عظیمی بازی را شروع کرد و خیلی زود به گل برتری رسید.

ملی پوشان کشورمان که برابر تماشاگران پرتعداد میزبان(۱۶۵۰۰ نفر) قرار گرفته بودند خیلی زود از فشار آنها خارج شدند و در چهارمین دقیقه بازی توسط کاپیتان حسین طیبی به گل اول دست پیدا کردند.

پس از این گل اندونزیایی ها تلاش کردند با سرعت دادن به بازی و عبور از دفاع ایران گل تساوی را به ثمر برسانند که خیلی زود به خواسته خود رسیدند و در دقیقه ۷ روی دفع ناقص باقر محمدی توسط رضا گوناوان دروازه ایران را باز کردند تا کار به تساوی کشیده شود.

اندونزی که برای نخستین بار است به فینال جام ملت های آسیا صعود کرده با نیرویی که از حمایت تماشاگرانش می گرفت در دو دقیقه بعد از گل اول دو بار دروازه ایران را باز کرد و تا ۱۰ دقیقه اول با سه گل از ایران که ۱۳ بار قهرمان آسیا شده است پیش افتاد.

بازگشت باشکوه شاگردان شمسایی به جام/ ایران قهرمان آسیا شد

در این دقایق آشفتگی خط دفاعی تیم ملی فوتسال ایران و فشار تماشاگران باعث شد ملی پوشان کشورمان تمرکزشان را از دست بدهند و وحید شمسایی ناچار شد با گرفتن وقت استراحت لحظاتی برای بازیکنانش صحبت کند تا از این شوک میزبان خارج شود.

با این حال تلاش ملی پوشان کشورمان در ادامه بازی مثمرثمر نبود و بازیکنان میزبان که از روحیه و انگیزه بالایی برخوردار بودند اجازه باز شدن دروازه شان را برای بار دوم ندادند. البته در فاصله چهار دقیقه مانده تا پایان نیمه اول ایران به گل دوم رسید اما در بازبینی صحنه قبل از گل مشخص شد توپ از کنار خط طولی به اوت رفته است و گل ایران مردود اعلام شد.

ایران در فاصله سه دقیقه مانده به پایان نیمه اول صاحب یک ضربه از نقطه پنالتی دوم شد که ضربه سالار آقاپور را دروازه بان اندونزی مهار کرد. یک دقیقه بعد ایران روی خط محوطه جریمه صاحب یک ضربه خطا شد که این توپ را مهدی کریمی با ضربه ای آرام به گل دوم تبدیل کرد.

شروع نیمه دوم هم جذاب و تماشایی بود و در دقیقه سوم این نیمه دو گل رد و بدل شد که ابتدا ایران بازی را به تساوی کشاند اما در ادامه اندونزی خیلی زود گل برتری را به ثمر رساند و بازهم از پرافتخارترین تیم آسیا پیش افتاد.

بازگشت باشکوه شاگردان شمسایی به جام/ ایران قهرمان آسیا شد

در ادامه ایران حملات پرتعدادی را روی دروازه میزبان انجام داد و چندین بار توپ را به تیر دروازه زد اما نتوانست به گل تساوی دست پیدا کند. در سه دقیقه پایانی وحید شمسایی تصمیم گرفت بازی را پاورپلی کند و از مهدی کریمی به عنوان دروازه بان استفاده کند که همین بازیکن توانست گل تساوی را به ثمر برساند و شرایط برای تیم ملی بهتر شود.

در سه دقیقه پایانی دو تیم تلاش کردند با چاشنی احتیاط به گل برتری برسند که موفق به این کار نشدند و بازی به وقت اضافه رفت. در دومین وقت ۵ دقیقه ای اضافه و در شرایطی که دو دقیقه به پایان بازی مانده بود، ملی پوشان ایران غافلگیر شدند و روی ارسال از نقطه کرنز گل پنجم را دریافت کردند.

در حالی که یک دقیقه و ۲۰ ثانیه به پایان بازی باقی مانده بود سالار آقاپور بازهم برای ایران گلزنی کرد و شرایط را دوباره مساوی کرد با همین نتیجه ۵ به ۵ کار به ضربات پنالتی کشیده شد که طی آن ملی پوشان کشورمان ۵ بر ۴ در این ضربات به پیروزی رسیدند و برای چهاردهمین بار جام قهرمانی آسیا را بالای سر بردند.

کد خبر 6742150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha