پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۶:۰۱

سفر رسانه ای دولت/

جهش بهداشت و درمان در آذربایجان شرقی

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از بهبود شاخصهای بهداشت و درمان در آذربایجان شرقی پس از اجرای مصوبات سفر ریاست جمهوری به این استان خبر داد.

به‌ گزارش خبرنگار مهر در ورزقان، دکتر احمد خلیلی ظهر امروز در مراسم بازدید هیئت رسانه‌ای رئیس جمهوری از بیمارستان ‪ ۲۴‬ تختخوابی شهرستان ورزقان افزود : با اجرایی شدن‪ ۹۰‬درصد از طرحهای بهداشت و درمان سفر رئیس جمهوری به آذربایجان شرقی جهش بزرگی در بخش بهداشت و درمان استان به وقوع پیوسته است.

وی راه‌اندازی مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز را مهمترین رویداد این شهر دانست و افزود: این بیمارستان با تخصیص اعتبارات لازم از سوی دولت نهم سرانجام پس از‪ ۲۰‬سال به بهره بردرای رسید.

خلیلی تصریح کرد: برای ساخت و تکمیل این طرح ‪ ۲۶۰‬میلیارد ریال هزینه شده است.

وی همچنین یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی در سال گذشته برای تکمیل و تجهیز این مجتمع ‪ ۶۰‬میلیارد ریال دیگر هزینه کرده است.

وی گفت: بیمارستان‪ ۴۰۰‬ تختخوابی امام رضا(ع) در ابتدا با 200 تخت کار خود را آغاز کرد اما به دنبال آسیب جدی بیمارستان اما در زلزله سال گذشته، تمام بیماران آن نیز به این مرکز منتقل شد.

به گفته دکتر خلیلی بیمارستان اما رضا تبریز در حال حاضر با ضریب 70 درصد اشغال تخت میزبان 500 تخت بیمارستانی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه با اشاره به بالا بودن میزان ابتلایان به بیماری های قلبی و عروقی در آذربایجان شرقی گفت : درحالی که پیش از راه‌اندازی بیمارستان امام رضا (ع) بیماران قلبی برای آنژیوگرافی یک سال و نیم در نوبت می‌ماندند، با خرید دو دستگاه جدید ، این مدت هم‌اکنون به دو ماه کاهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد : درگذشته حتی امکان درمان سریع بیماران اورژانسی قلبی در آذربایجان شرقی وجود نداشت اما هم اکنون تعداد اتاق‌های عمل از 4 اتاق به 12 اتاق رسیده و این بیماران به سرعت بستری و تحت عمل جراحی قرار می گیرند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مهمترین اولویت دولت نهم در حوزه بهداشت و درمان را محرومیت زدایی در توزیع امکانات درمانی دانست و گفت:‌ در طول دو سال گذشته ، 50 متخصص در رشته های اصلی جذب شده و در نقاط محروم استان مستقر شده اند.

به گفته وی، وزارت بهداشت برای ماندگاری متخصصین در مناطق محروم در آذربایجان شرقی ماهانه 60 میلیون تومان یارانه پرداخت می کند.

دکتر خلیلی عدم مراجعه مردم به تبریز و جلوگیری از صرف هزینه های گزاف برای مردم محروم را از مهمترین دستاوردهای این اقدام اعلام کرد و گفت: در طی دو سال گذشته با انتقال امکانات پزشکی به نقاط محروم، میزان اشغال تخت‌های بیمارستانی در شهرستان های استان از 10 درصد به 70 درصد رسیده است.

وی همچنین از تجهیز اورژانس های استان خبر داد و افزود: تعداد پایگاه‌های اورژانس آذربایجان شرقی طی دو سال گذشته از 37 مرکز به 70 مرکز رسیده است.

به گفته وی، عملیات ایجاد ‪ ۱۵‬پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی نیز به عنوان بخش دیگری از مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان در حال تکمیل است.

خلیلی گفت: با تجهیز مراکز اورژانسی ، پوشش خدمات بیماران حادثه دیده نیز از 11 درصد به 60 درصد افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز یادآور شد: از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری ‪ ۸۰‬میلیارد ریال نیز برای خرید تجهیزات پزشکی اختصاص یافته و برای خرید آنها از خارج کشور گشایش اعتبار شده است.

کد خبر 673736

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha