۱۴ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۴۲

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ۳۲۹ طرح در خراسان جنوبی

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ۳۲۹ طرح در خراسان جنوبی

 بیرجند- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی از پرداخت تسهیلات اشتغال، تولید و کارآفرینی به ۳۲۹ طرح از محل تبصره ۱۸ خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ذاکریان صبح سه شنبه در شانزدهمین جلسه کارگروه استانی تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۲ اظهار کرد: تاکنون ۳۲ کمیته کارشناسی ذیل این کارگروه برگزار شده و در مجموع ۷۱۳ طرح اقتصادی در کمیته استانی به تصویب رسیده است.

وی با بیان اینکه ارزش این طرح‌ها دو هزار و ۵۲۳ میلیارد تومان است، افزود: از این میزان، ۳۲۹ طرح به مبلغ یک هزار و ۵۷ میلیارد تومان پرداخت شده که نشان‌دهنده تحقق ۱۰۰ درصدی جذب تسهیلات در استان است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی ادامه داد: در جلسه قبلی کارگروه که دوم دی‌ماه ۱۴۰۴ به ریاست استاندار برگزار شد، درصد جذب اعتبارات استان ۸۷.۴ درصد بود که با پیگیری‌های انجام‌شده، این رقم به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

ذاکریان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳ طرح به ارزش دو میلیارد تومان در بانک‌ها آماده پرداخت است که با احتساب آن‌ها، میزان جذب اعتبارات استان به ۱۰۳ درصد خواهد رسید.

وی  تأکید کرد: هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل نقش مؤثری در تسریع پرداخت‌ها و حمایت از طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زا در استان داشته است.

کد خبر 6738719

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha