۱۴ بهمن ۱۴۰۴، ۱۲:۵۱

اکبری: تنها راه مقابله با فتنه بازگشت به مساجد تراز انقلاب اسلامی است

اکبری: تنها راه مقابله با فتنه بازگشت به مساجد تراز انقلاب اسلامی است

سخنگوی جبهه شریان گفت: تنها راه مقابله با فتنه، بازگشت به مساجد تراز انقلاب اسلامی و تبدیل این نهاد به قرارگاه اصلی تبیین و جنگ شناختی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی اکبری سخنگوی جبهه شریان و معاون سابق امور بین‌الملل وزارت نیرو، در جریان سخنرانی در جمع نمازگزاران مسجد علی‌ابن ابی‌طالب (ع) منطقه پونک، انقلاب اسلامی را یک حقیقت زنده و رو به رشد خواند که فراتر از ساختارهای کلاسیک ، مسیری فزاینده را طی می‌کند.

وی با انتقاد از نگاه مکاتب غربی بر متون دانشگاهی و تأکید بر ضرورت تحول در علوم انسانی، تصریح کرد: هر زمان مسئولیت ها به جوانان متخصص، متعهد و مؤمن واگذار شده، کشور به موفقیت‌های خیره‌کننده‌ای دست یافته است.

اکبری در همین راستا به دستاوردهایی نظیر دستیابی به تراز جهانی در حوزه سلول‌های بنیادی، طراحی ابرکامپیوترهای کوانتوم و پیشرفتهای راهبردی در لیزر اشاره کرد و این موفقیت‌ها را تبلور اراده جوانانی دانست که در اوج تحریمها، مرزهای دانش را جابجا کرده‌اند.

تقابل مکتب (ما می‌توانیم) با مدیریت نئو

سخنگوی جبهه شریان همچنین بر لیبرالی( وابستگی) و ضرورت احیای نقش مساجد برای تببین جنگ ترکیبی و شناختی در این عرصه تأکید کرد.

اکبری در ادامه با تبیین تفاوتهای مدیریت انقلابی و نگاه لیبرالی، چالشهای موجود در صنایعی نظیر خودروسازی را ناشی از نفوذ تفکر خسته، فرتوت و مدیریت ناکارامد برشمرد و ضمن نقد «مکتب نیاوران در حوزه اقتصاد کشور»، بر لزوم جایگزینی آن با مدل «"پیشرفت و توسعه کوثری و بومی» تأکید ورزید.

این فعال سیاسی، با استناد به سوابق اجرایی خود در وزارت نیرو، صدور خدمات فنی و مهندسی را از افتخارات مهندسین و متخصصان نظام عنوان کرد و اظهار داشت: ایران اکنون در تولید تجهیزات صنعت برق به خودکفایی ۹۵ درصدی رسیده و پروژه‌های عظیمی همچون نیروگاه (اومااویا) سریلانکا و سد راغون در تاجیکستان و هزاران پروژه دیگر را در رقابت با شرکتهای بزرگ غربی به سرانجام رسانده است.

دبیرکل فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی، همچنین تهاجم رسانه‌ای دشمن علیه نسل جوان را یک جنگ روانی سازمان‌یافته توصیف نمود که با بهره‌گیری از چهره‌های سلبریتی و رسانه‌های معاند، به دنبال تهییج افکار عمومی است.

وی در پایان، راهکار بنیادین مقابله با این توطئه‌ها را بازگشت به کارکرد مساجد تراز و قرار انقلاب و تبدیل این نهاد به قرارگاه اصلی تبیین دانست و خاطرنشان ساخت: هجمه دشمن به مساجد در ناآرامی‌های اخیر، نشان‌دهنده هراس آنان از نقش کلیدی این پایگاه‌های اعتقادی در صیانت از آرمانهای جمهوری اسلامی است.

کد خبر 6738841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha