پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۲۱:۱۵

سوبولوف در دیدار جلیلی:

اقتدار ایران عامل ارتقای امنیت و صلح جهانی است

اقتدار ایران عامل ارتقای امنیت و صلح جهانی است

مقامات ارشد شوراهای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و روسیه در اولین دور مذاکرات خود در تهران برای توسعه همکاری‌های همه جانبه برای تحکیم صلح و ثبات جهانی توافق کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شورای عالی امنیت ملی ، دکتر سعید جلیلی دبیرشورای عالی امنیت ملی و والنتین سوبولوف کفیل دبیری شورای عالی امنیت ملی روسیه صبح دوشنبه اولین دور مذاکرات رسمی خود را برگزار کردند.

در این دیدار جلیلی گفت: کسانی که بدنبال جهان تک قطبی هستند باید بپذیرند امروز قطب‌های جدیدی در جهان وجود دارد و بازگشت به نظام تک قطبی گذشته امکانپذیر نیست.

وی اظهارداشت: در نظام چند قطبی ، ظرفیت‌ها و قدرت سیاسی ، اقتصادی و امنیتی داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران انکار ناپذیر است و با اتکای به همین توانایی معتقدیم همکاری‌های همه جانبه برمبنای تعهدات دسته جمعی جهت جهانی مبتنی بر آرامش، صلح و عدالت می‌تواند شکل بگیرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد : برهمین مبنا جمهوری اسلامی ایران با نگاه عمیق به تحولات جهانی به منظور دستیابی به یک توافق دسته جمعی و همه جانبه برای حل معضلات جهانی، ایده جدیدی را در قالب بسته پیشنهادی تهیه کرده است.

وی افزود : این بسته پیشنهادی می‌تواند موضوع مذاکرات خوبی بین قدرت‌های علاقمند به این رویکرد از جمله ‪ ۵+۱‬باشد.

سوبولوف کفیل دبیری شورای عالی امنیت ملی روسیه نیز در پاسخ به بسته پیشنهادی ایران گفت: روسیه از هر ابتکار عمل جدیدی که باعث تحکیم ثبات، امنیت و صلح بین‌المللی شود، استقبال و حمایت می‌کند و از این که جمهوری اسلامی ایران برای نخستین بار ایده ابتکاری خود را با روسیه درمیان می‌گذارد، سپاسگزار است.

وی اظهارداشت: امروز جامعه بین‌المللی باور دارد که اقتدار ایران، عاملی موثر درجهت ارتقای امنیت، ثبات و صلح جهانی است.

سوبولوف با اشاره به ملاقات جلیلی با پوتین، ضمن ابلاغ پیام روسای جمهور قدیم و جدید روسیه به دکتر جلیلی گفت: آقای مدودف رئیس جمهور منتخب در روسیه نیز ضمن ابراز امیدواری برای توسعه همکاری‌های بلند مدت دو کشور تاکید کرد که تحولات سیاسی جدید در روسیه در موضع دوستانه این کشور نسبت به جمهوری اسلامی ایران تغییر ایجاد نخواهد کرد.

وی گفت: آقای پوتین رئیس جمهوری روسیه نیز بارها تاکید کرده‌ است اساس و پایه روابط ایران و روسیه همان توافقاتی است که وی در دیدار با مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری ایران داشته است.

کفیل دبیری شورای عالی امنیت ملی روسیه اظهارداشت: روسیه به تعهد خود برای تکمیل به موقع نیروگاه اتمی بوشهر وفادار است و طبق توافق قبلی به تعهدات خود عمل کرده است.

سوبولوف با اشاره به این که روسیه، ایران را شریک مطمئن خود در بحث انرژی می‌داند، خاطرنشان کرد: سیاست روسیه درباره انرژی و امنیت انرژی در جهان کاملا شفاف و روشن است و از هرایده‌ای که به نفع طرفین و امنیت انرژی جهان باشد ، حمایت می‌کند.

وی یادآور شد: روسیه معتقد است ، جمهوری اسلامی ایران کشوری تاثیرگذار در تحولات و بحران‌های منطقه‌ای ، خاورمیانه و آسیای نزدیک است و با کمک یکدیگر می‌توانیم در جهت امنیت و ثبات در این مناطق گام موثری برداریم.

کد خبر 673930

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha