محمد دهقان درگفتگو با خبرنگار مهر در ارومیه اظهار داشت: در یک ماه گذشته ستاد رسیدگی به تخلفات مصالح ساختمانی آذربایجان غربی از نزدیک به 600 مورد از واحدهای تولید و توزیع مصالح ساختمانی استان بازرسی کرده است.
وی تعداد بازرسی های صورت گرفته از واحدهای آجرپزی را 300 مورد عنوان و خاطرنشان کرد: در این بازرسی ها 29 پرونده تخلف به ارزش 466 میلیون ریال تشکیل شده است.
وی با اشاره به بازرسی های صورت گرفته از واحدهای تولید و عرضه سیمان، شن و ماسه نیز اظهار داشت: در این زمینه نیز 19 پرونده تخلف به ارزش بیش از 60 میلیون ریال تشکیل شده است.
دهقان با اشاره به اینکه در بخش آهن آلات در استان هیچ گونه تخلقی مشاهده نشده است، تاکید کرد: فعالیت ستاد رسیدگی به تخلفات ساختمانی تا پایان خرداد ماه ادامه خواهد داشت.
وی یادآور شد: این ستاد با تشکیل 19 تیم بازرسی بخشهای تولید و توزیع مصالح ساختمانی همچون سیمان، آجر، شن و ماسه، آهن آلات و آسفالت را بازرسی می کند.
نظر شما