۱۷ بهمن ۱۴۰۴، ۱۵:۳۱

خطیب جمعه بافت: آمریکا به دنبال تسلیم و بلعیدن ایران است

خطیب جمعه بافت: آمریکا به دنبال تسلیم و بلعیدن ایران است

بافت- خطیب جمعه موقت بافت گفت: آمریکا به دنبال تسلیم و بلعیدن ایران و خواهان حذف توان موشکی، هسته‌ای و حمایت از مقاومت است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام ابوطالب ایران‌ پور، در خطبه‌های نمازجمعه شهرستان بافت، با اشاره به دستاوردهای بنیادین انقلاب اسلامی، این رویداد را مردمی‌ترین انقلاب عصر جدید دانست که موجب احیای خودباوری در میان مردم ایران شد.

وی افزود: رشد معنویت در جامعه از دیگر نتایج مهم این انقلاب می باشد که در جلوه‌هایی چون راهپیمایی عظیم اربعین و اعتکاف‌های گسترده قابل مشاهده است.

خطیب جمعه موقت بافت با اشاره به فضای جنگ تبلیغاتی دشمن در فضای مجازی علیه مردم و جوانان، به تغییر جایگاه ایران در عرصه بین‌الملل اشاره کرد و گفت: ما در گذشته کشوری وابسته بودیم، اما امروز به‌ واسطه انقلاب اسلامی «فعل خواستن» را صرف کرده‌ایم و در معادلات جهانی نقش‌آفرین هستیم.

حجت‌الاسلام ایران‌ پور، با برشمردن پیشرفت‌های نظام اسلامی، هدف اصلی ایالات متحده آمریکا را تسلیم کامل ایران و در نهایت بلعیدن آن عنوان کرد.

وی افزود: خواسته اصلی آمریکا این است که ایران از داشتن توانمندی‌های کلیدی خود مانند موشک، انرژی هسته‌ای و همچنین حمایت از گروه‌های مقاومت در منطقه دست بردارد.

خطیب جمعه موقت بافت تأکید کرد: استقرار نیروهای نظامی آمریکا در منطقه خود نوعی جنگ روانی است، اما ایران برای همه سناریوهای احتمالی آمریکا برنامه دارد و به صراحت اعلام می‌کنیم در صورت هرگونه اقدام خصمانه، منطقه زیر آتش خواهد رفت.

کد خبر 6741010

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha