پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۴:۴۳

دکتر حسن روحانی:

هدف های بزرگ با تفرقه محقق نمی شوند/ حل مشکلات نیازمند خرد جمعی است

هدف های بزرگ با تفرقه محقق نمی شوند/ حل مشکلات نیازمند خرد جمعی است

کرمان - خبرگزاری مهر: عضو مجلس تشخیص مصلحت نظام خواستار اتحاد گروه های مختلف سیاسی در راستای پیشرفت و آبادانی کشور شد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حجت الاسلام دکتر حسن روحانی، ظهر امروز در مراسم یادواره امیران و 1100 شهید ارتش استان کرمان در مصلای این شهر اظهار داشت: امروز باید با اتکاء به خدا، انسجام و اتحاد در کنار نوآوری و شکوفایی شعار مسئولان کشور باشد.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی عنوان کرد: در طول انقلاب اسلامی ایران و در مراحل مختلف با اتحاد توانسته ایم با موفقیت در مقابل دشمنان ایستادگی کنیم . به همین خاطر است که اکنون با دست یابی به علم روز در بسیاری از علوم مختلف در دنیا از مرتبه بالایی برخورداریم.

روحانی خاطرنشان کرد: اختلاف سلیقه و روش در همه کشورها وجود دارد اما باید با اتخاذ یک هدف مشترک و با متانت و منطق در راستای پیشرفت کشور حرکت کنیم.

وی گفت: نباید گذاشت اختلافات تشدید شود و باید با بهره گیری از خرد ملی ، تخصص و استفاده از دانش نوین بشری مشکلات کشور را حل کرد.

حجت الاسلام روحانی با تاکید بر اصل مشورت و همفکری عنوان کرد: نباید دایره مشورت را تنگ کنیم بلکه باید به اصول و آرمانهای بلند فکر کنیم و دست در دست هم اخلاق را در جامعه حاکم کنیم.

وی با اشاره به هشت سال دوران دفاع مقدس بیان داشت: در ابتدای پیروزی انقلاب و زمانی که تمام دنیا در مقابل ایران قرار گرفته بود، رزمندگان در ارتش سپاه و بسیج با همدلی و حرکت برای رضای خدا در مقابل دشمنی ایستادند که به آخرین دستاوردهای نظامی آن روز دنیا مسلح بود.

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان یادآور شد: دفاع مقدس یک معجزه بزرگ تاریخی برای ملت ایران بود و دوران دفاع مقدس همانند انقلاب عظیم و شکوهمند مردم ایران و بسیاری از مراحل بعد از انقلاب شگفت آور بود.

وی گفت: با وجود همه مشکلات و سختیها در ابتدای جنگ، همدلی و همفکری و داشتن یک هدف واحد در کنار استفاده از تخصص و اتکاء به خدا، دشمن متجاوز را که از سوی تمامی کشورهای استکباری و بسیاری از کشورهای منطقه از هر نظر حمایت می شد، شکست دادیم.

روحانی خاطرنشان کرد: افرادی در طول دفاع مقدس جان خود را با ایثار و از خودگذشتگی فدا کردند که هر کدام نور و سرمایه بزرگی برای کشور بودند اما همین افراد در طول جنگ خالصانه برای پیروزی کشور تلاش کردند.

عضو مجلس تشخیص مصلحت نظام افزود: امروز برای ادامه راه شهدا و ایثارگران دفاع مقدس در کشور باید متحد باشیم و گروه های جداگانه درست نکنیم زیرا دشمن در حال حاضر در شرق و غرب مترصد تفرقه در کشور است.

کد خبر 674318

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha