۲۰ بهمن ۱۴۰۴، ۹:۵۸

۴۰۰۰ میلیارد تومان پروژه در شهرستان جم افتتاح و کلنگ زنی شد

۴۰۰۰ میلیارد تومان پروژه در شهرستان جم افتتاح و کلنگ زنی شد

بوشهر- استاندار بوشهر از افتتاح و اجرای بالغ بر ۱۶۰ پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در دهه فجر با سرمایه‌گذاری بیش از چهار هزار میلیارد تومان در شهرستان جم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع یکشنبه شب در پایان آیین‌های افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های دهه فجر شهرستان جم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در هشتمین روز از دهه فجر، ضمن توفیق دیدار با جمعی از مردم شهرستان جم، پروژه‌های دهه فجر این شهرستان نیز، افتتاح یا اجرایی شدند.

وی افزود: با همت و تلاش مدیران شهرستان ودستگاه‌های اجرایی و با مشارکت فعالان اقتصادی و کارآفرینان، بالغ بر ۱۶۰ پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در دهه فجر، به بهره‌برداری رسید یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای پروژه‌های افتتاحی و اجرایی در شهرستان جم، بالغ بر ۴ هزار میلیارد تومان است.

وی بیان کرد: این پروژه‌ها در راستای بهبود وضعیت زندگی مردم و رفع مشکلات و دغدغه‌های شهروندان اجرایی و عملیاتی شده است.

زارع یادآور شد: عمده پروژه‌های عمرانی شهرستان جم، در حوزه زیربنایی و راه، آموزش، برق و ...بوده است.

کد خبر 6743516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha