پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۲۰:۲۱

استفاده از دیدگاههای دانشگاهیان در تصمیم گیریهای شهری ضروری است

ساری - خبرگزاری مهر: در دیدار هیئت رئیسه دانشگاه مازندران با شهردار و اعضای شورای شهر بابلسر بر لزوم استفاده از دیدگاه های دانشگاهیان در تصمیم گیریها و توسعه شهری تاکید شد.

به گزارش خبرنگار مهر در بابلسر در این نشست که عصر سه شنبه به مناسبت روز شوراها و با حضور رئیس دانشگاه مازندران و اعضای هیئت رئیسه در محل شورای اسلامی بابلسر برگزار شد، دکتر قاسم علیزاده افروزی ضمن تقدیر از زحمات و خدمات شهرداری و شورای شهر خواستار علمی شدن برنامه ها و سیاستگزاریهای این نهاد شد.

رئیس دانشگاه مازندران با اعلام آمادگی از انجام طرحهای تحقیقاتی مشترک با شورای اسلامی در زمینه مسائل مختلف شهری ابراز امیدواری کرد: با تعامل میان دانشگاه و این نهاد شهری شاهد رونق و پیشرفت بیش از پیش شهرستان بابلسر در آینده باشیم.

مسلم حسین زاده رئیس شورای اسلامی بابلسر نیز گزارشی از برنامه های شورا و شهرداری ارائه و از مسئولان دانشگاه به منظور تعالی و توسعه شهری کمک خواست .

رئیس دانشکده هنر و معماری، مدیرن امور اداری و روابط عمومی دانشگاه نیز رئیس دانشگاه را دراین نشست همراهی کردند و در پایان  از سوی دکتر علیزاده افروزی به رسم یادبود لوح تقدیر ی به شهردار و اعضای شورای شهر بابلسراهداء شد.

کد خبر 674382

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha