۲۱ بهمن ۱۴۰۴، ۹:۵۸

راهپیمایی ۲۲ بهمن در بیش از ۱۴۰۰ نقطه کشور برگزار می‌شود

راهپیمایی ۲۲ بهمن در بیش از ۱۴۰۰ نقطه کشور برگزار می‌شود

معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از برگزاری مراسم یوم‌الله ۲۲ بهمن در سراسر کشور خبر داد و گفت: بیش از ۷۲۰۰ خبرنگار داخلی و ۲۰۰ خبرنگار خارجی شکوه این حضور مردمی را پوشش می‌دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام کمال خداداده معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در نشست خبری ضمن اعلام برنامه‌های مراسم یوم الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ اظهار کرد: امیدوارم پیام‌های یوم الله ۲۲ بهمن به دوستان و دشمنان مخابره شود و همه دنیا بدانند که تک تک این امت به دعوت مقام معظم رهبری لبیک گفته و در صحنه خیابان‌های با برکت ایران اسلامی با پرچم‌های مقدس جمهوری اسلامی ایران حضور پیدا خواهند کرد.

وی افزود: حضور مردم با تمهیداتی که اندیشیده شده از تسهیل می‌شود. نهادها و موسسات مردمی و همچنین دستگاه‌های اجرایی با برنامه‌ریزی موارد مورد نیاز برای راهپیمایی را عملیاتی کردند.

معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: پس از اتفاقاتی که برای ما رخ داده و تجربه‌ای که دشمن در مواجهه با آزادی‌خواهان داشته است که در برخی مواقع می‌خواسته است تمدن‌ها را سرنگون کند و همه تجربه‌های غرب در ۱۰۰ تا۳۰۰ سال اخیر در جنگ‌های سخت و انقلاب‌های رنگی را به میدان آورد تا ملتی را به زانو درآورد، اما شاهد بودیم که در ۴۷ سال مردم ایران عزیز پای این آرمان و کشور و انقلاب ایستاده‌اند.

حجت‌الاسلام خداداده خاطرنشان کرد: انسجامی بی‌نظیر در کشور شکل گرفته بود؛ همان اتحادی که به تعبیر مقام معظم رهبری «اتحاد مقدس» است؛ اتحادی الهی. دشمن در فتنه اخیر، در ادامه همان جنگ ترکیبی، صحنه‌آرایی گسترده‌ای انجام داد. شما دیدید در ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه چه اتفاقاتی رقم خورد، اما در برابر این طراحی‌ها، مردم در ۲۲ دی‌ماه حماسه‌ای بزرگ آفریدند؛ حماسه‌ای که شاید سال‌ها جامعه‌شناسان، مردم‌شناسان و حتی دانشمندان علوم سیاسی و حکمرانی باید درباره آن تحقیق و مطالعه کنند.

وی ادامه داد: اینکه چگونه در آن شرایط اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، و با آن ابزارهای پیچیده دشمن در حوزه شناختی و رسانه‌ای، یک رهبر الهی در کنار مردم ایستاد و مردم نیز در کنار امام خود قرار گرفتند و آن رخداد عظیم رقم خورد.

معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: پس از آن، دشمن بار دیگر به رجزخوانی روی آورد و از «گزینه‌های مختلف روی میز» سخن گفت؛ از جمله تهدید به حمله نظامی. اما مردم ایران در روزهای اخیر و در دهه مبارک فجر نشان دادند که خود نیز گزینه‌های متعددی روی میز دارند. فردا همه ما خواهیم دید که گزینه‌های مردم ایران، با قدم‌های استوار و مشت‌های گره‌کرده، چگونه بر میز دشمن کوبیده می‌شود.

حجت‌الاسلام خدادادی تصریح کرد: فردا، بزرگ‌ترین اجتماع جشن ملی پیروزی انقلاب اسلامی ایران شکل خواهد گرفت؛ با شعارهایی که آرمان همه آزادی‌خواهان جهان است؛ آزادی و استقلال. آرزویی که بشریت سال‌ها برای آن جنگیده، نوشته و فریاد زده، اما نظام کنونی بین‌الملل نه آزادی حقیقی آورده، نه حقوق بشر و نه استقلال ملت‌ها را تأمین کرده است. امروز مردم ایستاده‌اند و فردا نیز این ایستادگی را در بزرگ‌ترین اجتماع مردمی به نمایش خواهند گذاشت.

وی بیان کرد: راهپیمایی فردا در بیش از ۱۴۰۰ نقطه کشور برگزار می‌شود و در بسیاری از روستاها نیز ـ بر اساس آماری که در اختیار داریم ـ نزدیک به ۳۴ هزار برنامه در شبکه روستایی اجرا خواهد شد. بیش از ۷۰ خبرنگار داخلی و بیش از ۲۰۰ خبرنگار خارجی شکوه این حضور را به جهان مخابره خواهند کرد. این یعنی دوستان و دشمنان، فردا این صحنه‌ها را خواهند دید.

معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار کرد: ما از مردم عزیز دعوت می‌کنیم که فردا به‌صورت خانوادگی در این رزمایش ملی حضور یابند؛ مردمی متحد، مقتدر و امیدوار به پیروزی‌های بزرگ در برابر دشمنان. این رزمایش مردمی، ترس را در دل دشمن می‌اندازد و محاسبات نادرست آنان را اصلاح می‌کند. با چنین حضوری، هیچ توطئه‌ای در برابر این عظمت دوام نمی‌آورد و هیچ ناوشکنی امید به شلیک نخواهد داشت؛ چراکه این مردم، چه در جنگ سخت و چه در جنگ نرم، همواره ایستاده‌اند.

حجت‌الاسلام خدادادی گفت: اصحاب رسانه و خبرنگاران عزیز نیز وظیفه دارند راوی بهترین صحنه‌ها باشند. امسال نزدیک به ۳ هزار خبرنگار و عکاس جوان، عمدتاً از دهه هشتادی‌ها و نودی‌ها، در پویش‌های رسانه‌ای ثبت‌نام کرده‌اند تا لحظات ناب این حماسه را ثبت کنند.

وی افزود: همچنین نباید از مطالبه خون شهدا غافل شد. حدود ۳ هزار شهید و جان‌باخته ـ که بخش قابل توجهی از آنان قربانی جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند ـ سند روشنی از این جنایت‌هاست. خون این عزیزان که برای امنیت و آرامش وطن ریخته شده، باید به مطالبه‌ای عمومی در داخل و در مجامع بین‌المللی تبدیل شود.

معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی عنوان کرد: در مسیرهای راهپیمایی، تصاویر شهدای عزیز نصب شده و خانواده‌های معظم شهدا با عکس فرزندان خود در این مراسم حضور خواهند داشت تا یاد و راه آنان زنده بماند.

حجت‌الاسلام خداداده گفت: در مراسم فردا پویش‌هایی که برگزار می‌شود، با مشارکت گسترده هیئت‌ها و موکب‌ها همراه است. در تهران نزدیک به ۲۰۰۰ غرفه برپا شده که مردم عزیز، مؤسسات و نهادهای غیردولتی مردمی آن‌ها را تحویل گرفته‌اند. برخی از این غرفه‌ها خدماتی هستند و برخی دیگر غرفه‌های گزارش عملکرد که در آن‌ها مجموعه‌ها به ارائه گزارش فعالیت‌های خود می‌پردازند.

وی افزود: همچنین دوستان ما در برخی نهادهای نظامی، دستاوردهایی را فردا در معرض نگاه مردم عزیز قرار خواهند داد. در مسیر راهپیمایی، برای نخستین‌بار از برخی تجهیزات رونمایی می‌شود و بخش‌هایی از صنایع موشکی و پهپادی کشور برای اولین بار در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت. در کنار حضور مردم، نیروهای نظامی نیز تلاش می‌کنند اقتدار کشور را از مسیر علم، دانش و صنایع دفاعی به نمایش بگذارند.

معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بیان کرد: امیدوارم ان‌شاءالله خدای تبارک و تعالی فردا را شبی مقدر و روزی سرنوشت‌ساز برای انقلاب ما قرار دهد و بتوانیم با حضور پرشور مردم عزیز، بهترین صحنه‌ها را رقم بزنیم. اجازه بدهید یک‌بار دیگر اهم مطالب را مرور کنم و سپس در خدمت شما عزیزان برای پاسخ به پرسش‌ها و نکات احتمالی باشم.

حجت‌الاسلام خداداده اظهار کرد: طبق پیش‌بینی‌های مراکز رصد، پژوهشگاه‌های معتبر و افکارسنجی‌هایی که به ما اعلام شده، مردم عزیز ایران در لبیک به دعوت رهبر معظم انقلاب، فردا ۲۲ بهمن یکی از تاریخی‌ترین و باشکوه‌ترین اجتماعات خود را رقم خواهند زد. البته برای این حضور میلیونی باید تمهیدات گسترده‌ای اندیشیده شود؛ چراکه هرچقدر هم دستگاه‌ها و نهادها تلاش کنند، نه می‌توان عظمت این حضور را صرفاً از قاب دوربین به مردم و جهان مخابره کرد و نه می‌توان به‌طور کامل پاسخ‌گوی خدمت‌رسانی به این جمعیت عظیم بود.

وی ادامه داد: کمیته‌هایی که در دهه مبارک فجر در ستاد مرکزی تشکیل شد، اقدامات ارزشمندی را رقم زدند و در طول این دهه شاهد اتفاقات بسیار خوبی بودیم که جا دارد از همه عزیزان تقدیر و تشکر کنم. مراسم رسمی فردا از ساعت ۹:۳۰ در سراسر کشور آغاز خواهد شد. بیش از ۷۲۰۰ خبرنگار در سطح شهرها و در اقصی نقاط کشور مأمور پوشش خبری این حضور مردمی هستند. همچنین تاکنون بیش از ۲۰۰ خبرنگار خارجی کارت خبرنگاری دریافت کرده‌اند و در جایگاه‌ها و مسیرهای راهپیمایی حضور خواهند داشت.

معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: به فضل الهی، شاهد حضور پررنگ نسل نوجوان و جوان خواهیم بود. لازم می‌دانم اشاره کنم که در پویشی که کمیته رسانه مدیریت آن را بر عهده داشت، نزدیک به ۳ هزار نوجوان دهه نودی برای مخابره عکس و تصویر راهپیمایی اعلام آمادگی کردند. پویش‌های مختلفی نیز در حال اجراست که مردم با دست‌نوشته‌ها و دل‌نوشته‌های خود، پیام‌هایی را برای ایران عزیز، دوستان و حتی دشمنان ما به همراه خواهند داشت.

حجت‌الاسلام خداداده گفت: امیدوارم همه عزیزان با حضور خانوادگی خود این حرکت عظیم را همراهی کنند و این پیام را به دشمنان مخابره کنند که حضور مردم در صحنه، باطل‌کننده همه نقشه‌های خبیثانه‌ای است که دشمن در این روزها و ماه‌ها طراحی کرده است. ما در ماه‌های گذشته این سال را با سختی، اما با عزت و شکوه در برابر دشمنان پشت سر گذاشتیم و ان‌شاءالله خدای متعال کمک کند که فردا نیز پیام عزت و اقتدار ملت ایران به سراسر جهان مخابره شود.

وی یادآور شد: در خصوص ویژه‌برنامه امشب؛ هر سال یوم‌الله ۲۲ بهمن با شبی آغاز می‌شود که امشب، شب ۲۲ بهمن است. امشب رأس ساعت ۲۱، در مساجد، مناره‌ها، منازل و پشت‌بام‌ها، ندای الله‌اکبر طنین‌انداز خواهد شد؛ سنتی که در طلیعه پیروزی انقلاب اسلامی و به فرمان امام راحل شکل گرفت و مردم مؤمن با فریاد الله‌اکبر، پایه‌های استبداد را درهم شکستند. این ندا دل‌ها را محکم و استوار کرد و هر ساله این سنت حسنه برگزار می‌شود.

معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بیان کرد: امسال نیز در مساجد، مناره‌ها و منازل مردم مؤمن، انقلابی و متدین، از پشت‌بام‌ها و بالکن‌ها، صدای الله‌اکبر بلند خواهد شد. برخی مساجد شاخص و محوری اقدام به نورپردازی و نورافشانی منطقه‌ای می‌کنند. همچنین ستاد کل نیروهای مسلح طبق روال هر سال، نورافشانی رسمی شب ۲۱ و ۲۲ بهمن را اجرا خواهد کرد. ان‌شاءالله این تکبیرها، نوای خرد شدن استخوان‌های استکبار و دشمنان ایران عزیز باشد.

حجت‌الاسلام خداداده گفت: در خصوص وضعیت جوی، برای فردا در برخی مناطق کشور بارندگی پیش‌بینی شده است؛ اما همان‌طور که در سال‌های گذشته و در این چهل‌وهفتمین سالگرد انقلاب نیز شاهد بوده‌ایم، مردم ایران در برف و باران، سرما و حتی کولاک، همواره باصلابت در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور داشته‌اند.

وی افزود: پرچم خوش‌رنگ جمهوری اسلامی ایران در دستان مردم عزیزمان در راهپیمایی به اهتزاز درخواهد آمد. تمامی مسیرها، همان‌طور که عرض شد، مزین به تصاویر شهدای فتنه، شهدای اغتشاشات و شهدای جنگ ۱۲روزه است. ان‌شاءالله امسال شاهد حضور پررنگ نوجوانان دهه هشتادی و دهه نودی خواهیم بود؛ به‌گونه‌ای که بیش از ۳۰۰۰ گروه در طول مسیر راهپیمایی به اجرای سرودهای حماسی، انقلابی و ملی خواهند پرداخت و این حضور پرنشاط جوانان و نوجوانان جلوه‌ای ویژه به مراسم خواهد بخشید.

معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار کرد: در تهران نیز ویژه‌برنامه‌هایی پیش‌بینی شده است. بیش از ۲۰۰۰ غرفه در مسیر مستقر خواهد شد؛ شامل غرفه‌های خدماتی، پذیرایی، گزارش و همچنین غرفه‌هایی برای استراحت سالمندان و افراد دارای معلولیت. خدمات سلامت و چکاپ نیز با همکاری سازمان هلال احمر و وزارت بهداشت ارائه می‌شود.

حجت الاسلام خداداده گفت: امیدواریم مردم عزیزمان با وجود طولانی بودن مسیر میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی ـ که مسیری چندکیلومتری است ـ با آرامش و همراهی در این مراسم حضور یابند. طبیعتاً پوشش کامل خدمات فرهنگی، انتظامی و رفاهی در چنین مسیری کار ساده‌ای نیست، اما شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با همکاری نهادهای مردمی و خود مردم، همه توان خود را به کار گرفته تا این مراسم به بهترین شکل ممکن برگزار شود.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری که درباره راهپیمایی‌های جهانی جویا شد گفت: پرسش دقیق و بجایی است. این حادثه صرفاً یک رویداد سرزمینی نیست؛ انقلاب اسلامی ماهیتی جهانی دارد و تأثیرات آن بر معادلات بین‌المللی کاملاً مشهود است. دشمنی دشمنان نیز دقیقاً به دلیل همین اثرگذاری است. روز ملی ایران در اغلب سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های وزارت امور خارجه، چه در قالب سفارت و چه کنسولگری، گرامی داشته می‌شود و برنامه‌های ویژه‌ای برگزار می‌گردد.

معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ادامه داد: اجتماعات گسترده جهانی معمولاً در روز قدس متمرکز می‌شود که نماد وحدت و همگرایی ملت‌هاست. با این حال، در جریان جنگ ۱۲روزه و فتنه اخیر نیز مردم بسیاری از کشورهای دنیا ـ از اروپا و آسیا گرفته تا آمریکا ـ به‌صورت خودجوش تجمعاتی در حمایت از مردم ایران و فلسطین برگزار کردند.

حجت الاسلام خداداده خاطرنشان کرد: اعلام فراخوان رسمی برای تجمع در کشورهای دیگر نیازمند مقدمات حقوقی و رعایت مقررات داخلی هر کشور است و این امر از داخل ایران امکان‌پذیر نیست، مگر با ورود گروه‌های مردمی و احزاب سیاسی آن کشورها. با این وجود، به‌صورت رسمی در بسیاری از نقاط جهان مجالس و محافلی برای بزرگداشت روز ملی ایرانیان در ۲۲ بهمن برگزار می‌شود.

کد خبر 6744683

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha