۲۳ بهمن ۱۴۰۴، ۲۱:۰۲

پولیتیکو: اروپایی‌ها و کانادا، آمریکا را متحد قابل اعتمادی نمی‌دانند

پولیتیکو: اروپایی‌ها و کانادا، آمریکا را متحد قابل اعتمادی نمی‌دانند

بر اساس یک نظرسنجی، درصد قابل توجهی از ساکنان کانادا، آلمان، فرانسه و انگلیس، آمریکا را متحد قابل اعتمادی نمی‌دانند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، نشریه آمریکایی پولیتیکو گزارش داد که ساکنان کشورهای اروپایی و کانادا، آمریکا را متحد قابل اعتمادی نمی‌دانند.

بر اساس این گزارش، در نظرسنجی انجام شده توسط مؤسسه «پابلیک فرست» Public First مشخص شد که درصد قابل توجهی از ساکنان کانادا، آلمان، فرانسه و انگلیس، آمریکا را متحد قابل اعتمادی نمی‌دانند.

طبق این نظرسنجی، ۵۷ درصد کانادایی‌ها، ۵۰ درصد آلمانی‌ها، ۴۴ درصد فرانسوی‌ها و ۳۹ درصد انگلیسی‌ها، واشنگتن را متحد قابل اعتمادی نمی‌دانند.

در بخش دیگری از گزارش پولیتیکو آمده است که بالاترین درصد افرادی که ویژگی‌های مشارکت با آمریکا را مثبت ارزیابی می‌کنند، در انگلیس است و این شاخص در آنجا 35 درصد است.

این گزارش تأیید می کند که افزایش قابل توجهی در سطح برداشت منفی از آمریکا به عنوان یک متحد در طول سال گذشته در اروپا و کانادا ثبت شده است.

کد خبر 6747477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha