به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازخبرگزاری فرانسه ، با پایان ضرب الاجل تعیین شده برای بازگرداندن قضات عزل شده از سوی مشرف، نوازشریف نخست وزیر سابق پاکستان روز گذشته برای دیدار با آصف علی زرداری رهبر حزب مردم این کشور که همراه با فرزندانش در دبی به سر می برد، وارد این امیرنشین شد.
وی به منظور بررسی نحوه بازگشت قضات عزل شده این کشور در زمان اعلام وضعیت فوق العاده توسط مشرف در ماه نوامبر گذشته با زرداری دیدار می کند.
دو طرف ماه گذشته درباره این موضوع توافق کردند با این تفاوت که حزب مردم خواهان ایجاد یک سری اصلاحات قضایی در در قالب قانون اساسی است .
حزب مسلم لیگ نواز شریف بر نظامی که در ماه مارس برای حل این موضوع تهیه شده است تاکید دارد .
منابعی از هر دو حزب ، از به توافق رسیدن طرفین درباره متن اولیه خبر دادند، اما از پافشاری حزب مردم بر تغییر قانون اساسی سخن به میان آوردند.
مشرف در زمان اعلام وضعیت فوق العاده در پاکستان و در پی مخالفت قضات این کشور با این موضوع ، بسیاری از قضات و از جمله افتخار محمد چودری را برکنار کرد .
نظر شما