به گزارش خبرگزاری مهر، استیو بالمر رئیس هیئت مدیره و مدیر اجرایی مایکروسافت سه هفته قبل نامه ای را به شورای مدیریت یاهو ارسال کرد و در آن مقامات دومین موتور جستجوی دنیا را تهدید کرد که اگر این شرکت ظرف سه هفته در خصوص پیشنهاد خرید مایکروسافت با غول نرم افزاری دنیا به توافق نرسد، مایکروسافت برای در اختیار گرفتن کنترل یاهو رفتار دیگری در پیش خواهد گرفت.
در حقیقت شماره دو غول نرم افزاری دنیا در این نامه تهدید کرده بود که در صورت عدم توجه یاهو به این اولتیماتوم، مایکروسافت نظر سهامداران یاهو را نسبت به رفتار این شرکت تغییر خواهد داد و از آنها خواهد خواست که برای انتخاب یک شورای مدیریت جدید انتخابات زودهنگام برگزار کنند.
اکنون در شرایطی که اولتیماتوم سه هفته ای مایکروسافت به اتمام رسیده است به نظر می رسد که هر دو شرکت در این خصوص سکوت کرده اند این درحالی است که خطر همچنان یاهو را تهدید می کند.
براساس گزارش وال استریت ژورنال، در حقیقت مایکروسافت لیست نامزدهای خود را برای برگزاری انتخابات دوباره شورای هئیت مدیره یاهو آماده کرده با وجود این هنوز تاریخ برگزاری این انتخابات را تعیین نکرده است.
نظر شما