به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، آیت الله علم الهدی، ظهر امروز در سالروز شهادت استاد مطهری در جمع مربیان بسیجی و مسئولان نهاد نمایندگی ولی فقیه در بسیج خراسان رضوی اظهار داشت: شهید مطهری به عنوان یک فرد برجسته در عرصه های سیاسی حضور فعال و گسترده ای داشت.
وی ادامه داد: وی در عرصه معنویت نیز برجسته و کم نظیر بود و بخشی از وقت خود را در زمینه های عرفان، قرائت قرآن، دعا و مستحبات و ... صرف و در بعد معنویت، عقیده و ایمان به باریک ترین حرکتهای عرفانی و معنونی عمل می کرد.
وی با تاکید بر اینکه این شخصیت به عنوان مظهر عقیدتی سیاسی باید مورد توجه قرار گیرد افزود: اگر گرایش سیاسی داریم نباید معنویت را از دست بدهیم و اگر گرایش معنوی داریم نباید از فعالیتهای سیاسی دور بمانیم.
علم الهدی گفت: اکنون با گذشت 30 سال از انقلاب هنوز هم برخی افراد یا فعالیت صرف سیاسی دارند به دور از معنویت و یا به دنبال معنویت صرف از مسائل سیاسی و اجتماعی غافلند.
امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: باید دغدغه سیاست را هم حفظ کرد و این موضوعی است که استاد مطهری نیز رعایت می کرد.
علم الهدی گفت: تعریف کردن از استاد مطهری و تحریک احساسات و عواطف نسبت به این شخصیت برجسته کافی نیست و باید از اندیشه ها وی درس گرفت.
نظر شما