۵ اسفند ۱۴۰۴، ۹:۴۷

نوری: طرح پرورش شترمرغ «رویین» تا رفع ابهامات متوقف شد

نوری: طرح پرورش شترمرغ «رویین» تا رفع ابهامات متوقف شد

بجنورد- استاندار خراسان شمالی گفت: اجرای طرح پرورش شترمرغ در روستای رویین تا بررسی مجوزها، ارزیابی‌های زیست‌محیطی و کاهش تنش‌های اجتماعی متوقف شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن نوری در گفت‌وگو با رسانه‌ها مهر اظهار کرد: اجرای طرح پرورش شترمرغ در روستای رویین تا بررسی مجوزها، ارزیابی‌های زیست‌محیطی و کاهش تنش‌های اجتماعی متوقف شده است.

وی در ادامه افزود: این طرح به‌صورت موقت متوقف شده تا بازبینی دقیق در مجوزهای صادرشده انجام و اطمینان حاصل شود که فرآیند قانونی آن به‌درستی طی شده است.

وی با اشاره به دغدغه‌های زیست‌محیطی افزود: لازم است اثرات احتمالی این طرح بر اراضی کشاورزی پایین‌دست، به‌ویژه باغات گیلاس که بخش مهمی از اقتصاد روستای رویین را تشکیل می‌دهد، به‌طور کامل بررسی شود و در صورت عدم وجود مشکل زیست‌محیطی و تأیید دستگاه‌های مسئول، مانعی برای ادامه اجرای طرح وجود نخواهد داشت.

استاندار خراسان شمالی با تأکید بر اهمیت ابعاد اجتماعی پروژه‌ها ادامه داد: حتی اگر یک طرح اقتصادی و اشتغال‌زا باشد، در صورت ایجاد تنش اجتماعی، اولویت با توقف و بررسی آن است که این موضوع در خصوص این طرح نیز مدنظر قرار گرفته است.

نوری تصریح کرد: به دستگاه‌های مرتبط دستور کتبی داده شده تا بررسی‌های لازم را انجام دهند و نتایج را اعلام کنند، چرا که رسیدگی به مطالبات مردم از وظایف دستگاه‌های اجرایی است.

وی در پاسخ به احتمال شکایت سرمایه‌گذار نیز گفت: شکایت حق قانونی همه افراد است و این موضوع نیز در چارچوب قانون بررسی خواهد شد.

کد خبر 6758198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha