۷ اسفند ۱۴۰۴، ۹:۱۳

آسمان استان سمنان آرام شد؛ ثبت بارش‌های پراکنده در شاهرود و میامی

آسمان استان سمنان آرام شد؛ ثبت بارش‌های پراکنده در شاهرود و میامی

سمنان- مدیرکل هواشناسی استان سمنان از بارش باران و برف در نیمه شمالی و مناطق شرقی استان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: بیشینه بارش ها با ۳.۸ میلیمتر در رضوان میامی ثبت شده است.

سید ایرج مصطفوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت سامانه بارشی در استان اظهار کرد: در شبانه‌روز گذشته، شاهد بارش پراکنده باران و برف در بیشتر نقاط استان به ویژه نواحی شمالی و شرقی بودیم.

وی با بیان اینکه میزان بارش‌ها در نقاط مختلف استان متفاوت بوده است، افزود: در شهرستان میامی، ایستگاه رضوان با ۳.۸ میلیمتر بیشترین میزان بارندگی را به خود اختصاص داد و پس از آن مهدی‌آباد با ۳.۳ میلیمتر و چاشم با ۳.۵ میلیمتر بارش در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

مدیرکل هواشناسی استان سمنان همچنین به بارش برف در برخی مناطق اشاره کرد و گفت: در تاش یک و نیم میلیمتر باران و دو سانتی‌متر برف، در چاشم ۳.۵ میلیمتر بارش همراه با یک و نیم سانتی‌متر برف و در لرد نیز پنج میلیمتر بارش توأم با برف ثبت شده است.

مصطفوی میزان بارندگی در سایر مناطق را اینگونه اعلام کرد: شاهرود ۰.۱ میلیمتر، میامی ۱.۹ میلیمتر، بیارجمند ۰.۳ میلیمتر، فرومد ۰.۸ میلیمتر، استربند ۱.۰ میلیمتر، کوهان ۱.۸ میلیمتر، ری‌آباد دو میلیمتر و قلعه بالا یک میلیمتر.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت این سامانه بارشی که بامداد امروز (پنجشنبه) از استان خارج خواهد شد، کاهش محسوس دما را در مناطق شمالی و شرقی استان به همراه دارد.

گفتنی است هم‌اکنون با خروج این سامانه، جوی آرام و پایدار در سطح استان سمنان حاکم است.

کد خبر 6760259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha