۷ اسفند ۱۴۰۴، ۲۰:۲۰

۷۰۰ خانواده لبخند رمضان را با کمک انجمن حمایت از زندانیان تجربه کردند

۷۰۰ خانواده لبخند رمضان را با کمک انجمن حمایت از زندانیان تجربه کردند

ورامین- مدیرعامل انجمن حمایت از خانواده زندانیان اعلام کرد: ۷۰۰ خانواده در ماه رمضان از حمایت‌های معیشتی، حقوقی و آموزشی بهره‌مند شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا شاهسون، شامگاه پنجشنبه،در جمع خبرنگاران، با اشاره به فعالیت‌های انجمن حمایت از خانواده زندانیان در ماه مبارک رمضان، گفت: هدف ما این است که با همراهی مسئولان و خیران، دست خدا بر روی زمین باشیم و لبخندی بر لب خانواده‌های نیازمند بنشانیم.

وی افزود: سال گذشته با پایش خانواده‌های تحت پوشش، نیازهای آنان در حوزه‌های درمانی، تحصیلی، معیشتی و حقوقی شناسایی شد و با تشکیل کارگروه‌های تخصصی و همکاری هیئت مدیره و مسئولان قضایی، خدمات گسترده‌ای ارائه شد.

شاهسون ادامه داد: در سال گذشته ۲۵۰ خانواده تحت پوشش انجمن بودند که این رقم امروز به ۷۰۰ خانواده افزایش یافته است. ماهانه بالغ بر یک میلیارد تومان از خیران جذب و صرف ارائه خدماتی از جمله بازسازی منازل، بازگرداندن دانش‌آموزان ترک تحصیل کرده، حمایت روانشناختی و ایجاد اشتغال خانواده‌ها می‌شود.

مدیرعامل انجمن حمایت از خانواده زندانیان گفت: در بخش حقوقی نیز با ارتقای کارگروه سازش و همکاری افراد و محلات، ۱۶۵ زندانی غیرعمد در سال گذشته آزاد شدند و این اقدامات با پایش مداوم و تشکیل گروه‌های تخصصی ادامه دارد.

وی در پایان تأکید کرد: با حمایت مستمر خیران و مسئولان، تلاش داریم تا خانواده‌های آسیب‌دیده از زندان تحت حمایت کامل قرار گیرند و نیات خیران به آنان برسد. انجمن حمایت از خانواده زندانیان مجرای قانونی ارائه این خدمات است و فعالیت‌های ما به طور رسمی و شفاف تحت نظارت انجام می‌شود.

کد خبر 6760832

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha