به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الصباح، منابع موجود در ائتلاف عراق یکپارچه به عنوان بزرگترین فراکسیون پارلمانی این کشور اعلام کردند: در خلال دیدار هیئتی از ائتلاف عراق یکپارچه از تهران، ایران پایبندی خود را به حمایت از ثبات عراق مورد تاکید قرار داد.
درعین حال خبرگزاری فرانسه به نقل از "شیخ خالد العطیه" معاون اول رئیس پارلمان عراق که ریاست هیئت اعزامی عراقی به ایران را نیز برعهده داشت، اعلام کرد: هیئت مذکور رایزنی های سازنده ای را با برخی از مسئولان ایرانی درباره موضوع امنیت درعراق انجام داد و مقامهای ایرانی حمایت کشورشان را از تلاشهای دولت عراق به منظور بازگرداندن آرامش و ثبات و مبارزه با شورشیان اعلام کردند.
به گفته این مقام مسئول عراقی دو طرف ایرانی و عراقی دراین دیدار تصمیم به ادامه تلاشهای مشترک خود برای تقویت امنیت عراق گرفتند.
ازسوی دیگر روزنامه الحیات چاپ لندن به نقل از منابع آگاه عراقی فاش کرد: ابتکارعملی که هیئت اعزامی پارلمان عراق به ایران به دستور نوری المالکی نخست وزیرعراق با خود به همراه داشت؛ از تهران خواهد خواست تا به بغداد در احیای روابط بین گروه های مختلف ائتلاف عراق یکپارچه با جریان صدر کمک کند.
درعین حال این روزنامه به نقل از "حمید المعله" یکی از سران ائتلاف عراق یکپارچه خاطرنشان کرد: ماموریت هیئت اعزامی پارلمان عراق به ایران به دیدار با شخصیتهای برجسته ایرانی به منظور برسی مسائل امنیتی مختصر شد و درخلال آن برنامه ای برای دیدار با شخصیتهای عراقی مستقر در ایران گنجانده نشد.
درهفته گذشته یک هیئت پارلمانی عراقی به منظور دیدار با شخصیتهای بلندپایه ایران وارد تهران شد.
نظر شما