به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، تصمیم دولت آتی ایتالیا مبنی بر استفاده از "ربرتو کالدرولی" در یکی از از پستهای کابینه این کشور،سبب خشم لیبی شد تا جایی که روز گذشته "سیف الاسلام" فرزند معمر قذافی، رم را تهدید کرده بود که در صورت انتخاب این فرد برای تصدی یکی از پستهای وزارتی در دولت آتی ایتالیا، لیبی در روابط خود با این کشور تجدید نظر می کند.
ربرتو کالدرولی در دولت قبلی برلوسکنی حضور داشت، اما پس از آنکه در سال 2006 و در یک برنامه تلویزیونی با تی شرتی حاضر شد که بر روی آن کاریکاتور موهن به ساحت مقدس پیامبر عظیم الشان اسلام(ص) نقش بسته بود، مجبور به استعفا از سمت خود شد.
در پی این تهدید، "ماسیمو دالما" وزیر امور خارجه فعلی ایتالیا، در پاسخ به اظهارات فرزند قذافی گفت : شکل گیری و تکمیل کابینه جدید یک موضوع داخلی است که بر اساس قانون اساسی هر کشوری شکل می گیرد.
دولت جدید ایتالیا به رهبری سیلویو برلوسکنی که در انتخابات ماه گذشته میلادی توانست اکثریت آرا را تصاحب کند از تابستان سال جاری کار خود را آغاز می کند و برلوسکنی از هم اکنون در تلاش برای انتخاب وزیران کابینه خود است که نام کارلدرولی نیز در میان نفرات مورد نظر برلوسکنی برای حضور در کابینه آتی ایتالیا به چشم می خورد.
نظر شما