۱۸ اسفند ۱۴۰۴، ۱۴:۲۱

کمبود آرد در رامسر وجود ندارد

کمبود آرد در رامسر وجود ندارد

رامسر - معاون عمرانی فرمانداری رامسر گفت: وضعیت تأمین آرد در شهرستان پایدار است و نانوایی‌ها می‌توانند بدون نگرانی فعالیت خود را ادامه دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا آقاگلی ظهر دوشنبه در کارگروه آرد و نان شهرستان با تاکید بر تأمین و ذخیره کافی آرد در شهرستان، اعلام کرد که هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد و تمامی نانوایی‌ها می‌توانند طبق برنامه زمان‌بندی شده به فعالیت خود ادامه دهند.

وی افزود: با توجه به شرایط نزدیک به نوروز و وضعیت جنگی، تمهیدات لازم برای ذخیره‌سازی آرد، نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها و تحویل به موقع آرد به خبازان اتخاذ شده است.

معاون فرماندار همچنین یادآور شد: در صورت نیاز، امکان افزایش خدمات نانوایی‌ها فراهم است و مردم نباید نگرانی داشته باشند.

براساس آمار، شهرستان رامسر دارای حدود ۸۹ نانوایی دولتی و ۱۹ واحد نانوایی آزادپز است و مجموعاً ۱۰۸ نانوایی در این شهرستان فعالیت دارند.

کد خبر 6769915

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha