۲۴ اسفند ۱۴۰۴، ۱۳:۱۲

دستگیری ۳ نفر از عناصر و عوامل وطن‌فروش در لرستان

دستگیری ۳ نفر از عناصر و عوامل وطن‌فروش در لرستان

خرم‌آباد - روابط‌عمومی سپاه لرستان از دستگیری سه نفر از عناصر و عوامل وطن‌فروش داخلی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط‌عمومی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به استحضار مردم شریف استان لرستان می‌رساند پیرو رصد و اقدامات مشترک صورت‌گرفته توسط فرزندان شما در سازمان اطلاعات سپاه لرستان و اطلاعات فراجا استان، سه نفر از عناصر وطن‌فروش داخلی که اقدام تشویش اذهان عمومی، شایعه‌پراکنی، به‌آتش‌کشیدن نمادهای عزاداری و ارسال تصاویر به رسانه‌های دشمن می‌کردند، بازداشت شدند و این فرایند با سرعت ادامه پیدا خواهد کرد.

لازم به ذکر است مطابق قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونی هرگونه همکاری با دشمن (از جمله تهیه و ارسال فیلم و عکس) اقدامی مجرمانه محسوب شده و با مرتکبان برابر قانون در زمان جنگ، برخورد خواهد شد.

در پایان از همه مردم آگاه و دشمن‌شناس استان لرستان دعوت می‌شود با هوشیاری کامل، عناصر وطن‌فروشی که با معاندین همکاری می‌کنند (از جمله از طریق ارسال فیلم و عکس برای رسانه‌های صهیونیستی) را از طریق سامانه تلفنی ۱۱۴ یا دستیار (ربات) این سامانه در پیام‌رسان‌های بله روبیکا و سروش به آدرس s۱۱۴@، معرفی کنند.

کد مطلب 6775347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۴
      1 0
      افراد دستگیر شده با عناوین جاسوس و مزدور و هر عملی که به دشمن خبیث کمک کند را بلافاصله دادگاه نظامی تشکیل و اعدام کنید . نگهداری آن ها در زندان فقط هزینه دولت زیاد میکند و گستاخی مزدوران بیشتر میشود