پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۲:۵۵

سخنگوی وزارت خارجه -2

ترور و جنایت ، بنیان رژیم صهیونیستی است/ نجات لبنان در گرو هوشیاری جریانات سیاسی

ترور و جنایت ، بنیان رژیم صهیونیستی است/ نجات لبنان در گرو هوشیاری جریانات سیاسی

سخنگوی وزارت خارجه سفر مجدد معاون پادمانی البرادعی به کشورمان را تایید کرد اما یادآور شد که هنوز تاریخ قطعی این سفر مشخص نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید محمد علی حسینی سخنگوی وزارت خارجه پیش از ظهر امروز در ادامه نشست هفتگی خود با خبرنگاران داخلی و خارجی در واکنش به مواضع اخیر ولید جنبلاط رئیس حزب سوسیالیست ترقی خواه لبنان مبنی بر لزوم اخراج سفیر ایران از لبنان، اظهار داشت: در خصوص تحولات لبنان ما تنها در یک جمله تاکید داریم و آن توصیه به گروه های سیاسی لبنان جهت حفظ هوشیاری است.

وی تاکید کرد: به اعتقاد ما در حال حاضر اصل هوشیاری مهمترین عاملی است که گروه های لبنانی و حاکمان سیاسی آن محتاجش هستند.

حسینی در واکنش به سئوال یکی از خبرنگاران خارجی درباره حضور مقتدی صدر در ایران، افزود: دفتر ایشان این خبر را تکذیب کردند و من نمی دانم که طرح چندین باره این موضوع چه اهمیتی دارد.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سئوالی در خصوص مواضع اخیر مقامات روسی مبنی بر لزوم تعلیق غنی سازی اورانیوم از سوی ایران گفت: البته اظهارات متفاوتی در خصوص مواضع برخی مسئولان روسی در این خصوص در رسانه ها نقل شده که ما نیز موضع خود را در این باره قبلا مطرح کرده ایم و تغییری در آن رخ نداده است.

وی درباره انتظارات ایران از بسته مشوق های جدید 1+5 برای ایران اظهار داشت: ما قبلا توصیه های لازم را به این کشورها کرده ایم اما به طور کلی معتقدیم که آنها نباید رویکرد گذشته خود در قبال ایران را ادامه دهند و بلکه باید نگاهشان به موضوع هسته ای ایران را با حقوق ملت ما و قوانین بین المللی منطبق سازند.

حسینی مجددا تاکید کرد که هر مشوقی که به هر شکل ناقض حقوق ملت ما باشد به هیچ وجه از سوی تهران قابل پذیرش نخواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به سئوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه چرا هیئت روسی از مفاد بسته پیشنهادی ایران برای مدیریت مسائل جهانی باخبر است، اما رسانه ها در این خصوص بی اطلاعند؟ گفت: البته کلیات این بسته مطرح شده و درباره آن توضیحات کافی ارائه شده است.

وی با اشاره به محورهایی که پیش از این از سوی مقامات کشورمان درباره این بسته ذکر شده، اظهار داشت: همانگونه که قبلا اعلام شده است این بسته حاوی محورهای سیاسی، اقتصادی و مباحثی جهت کمک به صلح جهانی با رویکرد عدالت طلبانه و تاکید بر حاکمیت ملی کشورها و محترم شمردن حقوق کشورهای دیگر است .

حسینی از آمادگی کشورمان برای گفتگو با طرف های مشتاق جهت مذاکره در خصوص بسته پیشنهادی ایران خبر داد و افزود : در همین چارچوب آمادگی داریم تا در حرکتی دسته جمعی اقدامات لازم را نیز ساماندهی نماییم.

به گزارش مهر ، سخنگوی وزارت خارجه در خصوص سفر مجدد اولی هاینونن معاون پادمانی محمد البرادعی به ایران گفت: صحبت هایی در این باره شده و هاینونن قصد سفر دوباره به ایران را دارد اما هنوز زمان قطعی این سفر مشخص نیست.

در بخش دیگری از این نشست خبری از حسینی در خصوص سخنان اخیر سید محمد خاتمی رئیس جمهور سابق، درباره مصداق صدور انقلاب از نظر حضرت امام خمینی (ره) سئوال شد که وی در پاسخ تاکید کرد : فکر نمی کنم اظهارات ایشان متوجه سیاست خارجی دولت نهم باشد ، ضمن اینکه بهتر است توضیحات دقیق تر در این خصوص را از خود ایشان جویا شوید.

وی درباره سالروز تاسیس رژیم اشغالگر قدس نیز با اشاره به تداوم اشغالگری و رویکرد تهدید آمیز رژیم صهیونیستی در خاورمیانه گفت: رژیم صهیونیستی اساسا بر پایه ترور، کشتار، اشغال و تهدید و با حمایت برخی کشورها و قدرتهای جهان شکل گرفته و این حمایت ها همچنان نیز ادامه دارد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ، رژیم صهیونیستی را عامل اصلی بحران در خاورمیانه دانست و اظهار داشت: اکنون پس از 60 سال این رژیم همچنان از عوامل اصلی ناآرامی در منطقه است و ما معتقدیم فلسطین با تداوم مقاومت و حمایت کشورهای اسلامی قطعا به تمامی حقوق مسلم خود دست خواهد یافت.

کد خبر 677561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha