پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۲:۰۸

اولین جشنواره بازیهای محلی استان سمنان در شهر مجن برگزار می شود

سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان میراث فرهنگی وصنایع گردشگری شهرستان شاهرود گفت: اولین جشنواره بازی های محلی استان سمنان در شهر مجن برگزار می شود.

علی کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر در شاهرود گفت: این بازیها 20 اردیبهشت با همکاری شهرداری، شورای اسلامی شهر مجن و سازمان میراث فرهنگی، صنایع گردشگری در محل آبشار سوری مجن برگزار خواهد شد.

کریمی برپایی مسابقات بازی های کبدی، پابوی، طناب کشی و یه قل دو قل همراه با اجرای موسیقی محلی را از جمله برنامه های این جشنواره عنوان کرد.

وی زنده کردن بازیهای محلی و سنتی را از مهم ترین اهداف برپایی جشنواره بازی های محلی بر شمرد و افزود: در سالهای اخیر با پرداختن به بازی های رایانه ای و استفاده از وسایل ارتباط جمعی در اوقات فراغت انجام این بازیها به حداقل ممکن کاهش یافته است.

شهر مجن در 33 کیلومتری شمال غرب شاهرود در میان سلسله جبال البرز شرقی واقع شده و بافت تاریخی و پلکانی شکل شهر در شرف ثبت آثار ملی است.

آبشار تنگه داستان، قله شاهوار، منطقه خوش آب و هوای فرحزاد و چشمه هفت رنگ از جمله مناطق گردشگری این شهر هستند که از دیگر جاذبه های مجن می توان به صنایع دستی هنرهای سنتی و نیز میراث معنوی غنی اشاره کرد.

کد خبر 678076

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha