پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۴:۴۲

گزارش خبرنگار مهر از سوریه /

معطلی سپاهانی ها در فرودگاه شهر حلب / سخت گیری در صدور روادید مربیان برزیلی

معطلی سپاهانی ها در فرودگاه شهر حلب / سخت گیری در صدور روادید مربیان برزیلی

تیم فوتبال سپاهان اصفهان ساعت 7:30 شب گذشته در میان استقبال ایرانیان مقیم سوریه وارد شهر حلب شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به سوریه، تیم فوتبال سپاهان اصفهان یکی از نمایندگان کشورمان در پیکارهای لیگ قهرمانان آسیا، به منظور برگزاری دیدار برگشت مقابل الاتحاد سوریه روز گذشته عازم این کشور شد.

سپاهانی ها ساعت 19:30 (به وقت سوریه) به فرودگاه "آلپو ایرپورت" حلب رسیدند اما به دلیل ناهماهنگی کشور میزبان در صدور روادید بیش از 40 دقیقه در این فرودگاه منتظر ماندند.

البته با تلاش محمد رضا ساکت (مدیر عامل باشگاه سپاهان) و دیگر مسئولان این باشگاه مشکلات روادید اعضای تیم فوتبال سپاهان برطرف و آنها به هتل منتقل شدند هر چند که در این بین مشکلات صدور روادید "ویرا" (سرمربی) و دستیاران برزیلی اش به سختی برطرف شد. ظاهرا افسر صدور ویزا شناختی از کشور برزیل نداشته و به همین دلیل سختگیری های زیادی را اعمال کرده است.

به هر حال پس از برطرف شدن مشکلات ویزا، کاروان تیم فوتبال سپاهان در میان استقبال بیش از 50 ایرانی مقیم سوریه که با لباس سپاهان و دسته گل به استقبال نماینده کشورشان آمده بودند فرودگاه را ترک کردند. البته یک از نماینده از باشگاه الاتحاد نیز در جمع استقبال کنندگان حضور داشت.

باشگاه الاتحاد سوریه هتل "شهبان" را برای اقامت بازیکنان و مربیان سپاهان در نظر گرفته است. همراهان تیم سپاهان نیز در هتل پلانت مستقر شدند.

تیم فوتبال سپاهان با پرواز اختصاصی عازم سوریه شد. در جریان سفر به حلب، خلبان هواپیما با برقراری ارتباط دوستانه با مسافران فضای شادی را برای آنها ایجاد کرده بود طوریکه بنا بر ادعای مسئولان باشگاه سپاهان بازیکنان این تیم با وجود این خلبان نیازی به حضور روانشناس برای بازی با الاتحاد نخواهند داشت.

کد خبر 678342

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha