محمد علی طاهری در گفتگو با خبرنگار مهر در سمنان، اظهار داشت: سه هزار و ۸۹معلول در استان تاکنون در اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه شناسایی شدند.
وی با بیان اینکه دو هزار و ۸۶۹نفر از افراد شناسایی شده تحت پوشش بهزیستی بودند، گفت: امسال و سال آینده در تمامی نقاط روستایی و شهری معلولان در این طرح شناسایی و تحت پوشش قرار می گیرند.
مدیر کل بهزیستی استان سمنان با بیان اینکه ۲۸۵ هزار ریال تا بیش از ۵۰هزار ریال به معلولان کمک می شود، گفت: این طرح به صورت خانه به خانه در استان اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه این طرح در شهرستان های سمنان و شاهرود اجرا شده است، گفت: در شاهرود دو هزار و ۳۷۵ نفر و در سمنان ۴۵۶ معلول شناسایی شدند و در شهرستان دامغان در چند منطقه اجرای طرح ۲۵۸ نفر تاکنون شناسایی شدهاند.
طاهری یادآور شد: تا پایان سال این طرح در کل شهرستان دامغان به پایان می رسد و در مناطقی از گرمسار شناسایی معلولان آغاز می شود.
نظر شما