اسماعیل گرامی مقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی و نماینده بجنورد درمجلس هفتم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: هر چند اگر اصلاح طلبان گزینه ای را برای ریاست مجلس هشتم بوسیله فراکسیون اقلیت معرفی کنند رای نخواهد آورد اما این امر منجر به هویت بخشی به فراکسیون اقلیت و حفظ مبانی اصلاح طلبی در مجلس هشتم خواهد شد.
وی افزود: فراکسیون اقلیت مجلس هشتم می تواند بوسیله معرفی یکی از اعضای توانمند خود برای ریاست مجلس هشتم علاوه بر اعلام مواضع خود، هویت مستقل واصلاح طلبانه خود را حفظ کند، لذا به نظر بنده افرادی همچون آقای هاشمیان، منتخب مردم کرمان در مجلس هشتم می توانند به عنوان نامزد این فراکسیون برای ریاست این مجلس معرفی شوند.
گرامی مقدم تاکید کرد که تاکنون هیچ گونه بحثی برای انتخابات ریاست مجلس هشتم، هیئت رئیسه این مجلس و چگونگی تشکیل فراکسیون های مجلس در حزب اعتماد ملی مطرح نشده است.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پایان گفت: در هر حال به میزانی که احزاب در انتخابات فعال بوده و نمایندگان راه یافته به مجلس را مورد حمایت خود قرار داده اند، سعی خواهند کرد که در تعیین مسئولیت های مجلس بر نمایندگان اعمال نظر کنند اما بهتر آن است که منتخبان مجلس هشتم استقلال رای خود را در تعیین مسئولیت های این مجلس حفظ کنند.
نظر شما