پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۲۰:۰۰

سرمربی تیم فوتبال الکویت:

برای پیروزی به مصاف سایپا آمده بودیم / دایی تیم ملی ایران را متحول می کند

برای پیروزی به مصاف سایپا آمده بودیم / دایی تیم ملی ایران را متحول می کند

علی محمدعبدالله با تاکید بر اینکه برای پیروزی به ایران سفر کرده بود، از علی دایی به عنوان مربی که می تواند تیم ملی فوتبال ایران را متحول کند یاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرمربی تیم فوتبال الکویت پس از شکست یک بر صفر تیمش مقابل سایپا و ناکامی این تیم از صعود به مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: دو تیم سایپا و الکویت بازی متعادلی را به نمایش گذاشتند. در این بین هر دو تیم صاحب شانس ها و موقعیت هایی شدند که فکر می کنم سایپا حداقل در یک مورد به خوبی از فرصت های خود بهره برد و پیروزی را از آن خود کرد. متاسفانه بر خلاف تیم سایپا تیم الکویت نتوانست از موقعیت های خود استفاده کند که همین مسئله در نهایت منجر به شکست تیم ما شد.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری که تاکید داشت الکویت برای شکست با حداقل اختلاف به مصاف سایپا آمده بود، گفت: به هیچ عنوان این حرف را قبول ندارم تیم ما برای کسب پیروزی به مصاف سایپا آمده بود و به هیچ عنوان به باخت راضی نبودیم. شما نمی توانید تیم الکویت را دست کم بگیرید.

علی محمد با انتقاد از عملکرد تیم داوری بازی سایپا - الکویت گفت: داوری خیلی بد بود به خصوص کمک داور اول مسابقه عملکرد ضعیف و دور از انتظاری داشت.

سرمربی تیم الکویت خاطرنشان کرد: سایپا یکی از تیم های خوب آسیاست. این تیم از بازیکنانی بهره می برد که آمادگی جسمانی خوبی دارند. این تیم را با داشتن مربی چون دایی نمی توان دست کم گرفت او یک تحول بزرگ در این تیم ایجاد کرده و این انتظار وجود دارد که تیم ملی ایران را نیز متحول کند و با توجه به توانایی که دارد به این مهم دست پیدا خواهد کرد.

کد خبر 679236

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha