پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۰:۳۶

دیدار بوش و سنیوره در شرم الشیخ مصر

دیدار بوش و سنیوره در شرم الشیخ مصر

کاخ سفید از تصمیم رئیس جمهوری آمریکا برای دیدار با نخست وزیر لبنان در شرم الشیخ مصر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه السفیر، درحالی که روزگذشته درگیری هایی بین هواداران دولت لبنان و مخالفان آن در بیروت به وجود آمد و این حوادث بیروت را به تعطیلی کشاند، کاخ سفید اعلام کرد: جرج بوش درخلال سفر هفته آتی خود به خاورمیانه با فواد سنیوره در شرم الشیخ مصر دیدار خواهد کرد.

درعین حال روزگذشته، رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه درتماسی تلفنی با فواد سنیوره و نبیه بری رئیس پارلمان لبنان بر مسئولیت همگان برای حمایت از صلح و ثبات لبنان تاکید کرد.

ازسوی دیگرعمرو موسی دبیرکل اتحادیه عرب که درحال حاضر در واشنگتن به سر می برد، با نبیه بری و سنیوره نیز تلفنی گفتگو کرد.

تاکنون جامعه بین المللی درباره حوادث روزگذشته هیچ موضعی اتخاذ نکرده است، اما بنابر اعلام منابع خبری قرار است شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز گزارش "تری رود لارسن" ناظر قطعنامه 1559 را مورد بررسی قرار دهد.

 

کد خبر 679293

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha