پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۵:۴۷

یک مسئول در شهرداری تهران:

سطح آگاهیهای عمومی از ماموریت‌های شهرداری بسیار پایین است

مدیرکل آموزش و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: آموزش و مشارکت یکی از اساسی ‌ترین اهداف مدیریت شهری است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدرضا ناری ابیانه، روز گذشته در نشست تخصصی به ‌سوی سازمان آموزش دهنده و مشارکت‌پذیر، با اشاره به مطالعه ‌ای که در سال 86 در رابطه با مشارکت‌های مردم در حوزه میریت شهری انجام شده است، گفت: در این تحقیق سه شاخص اجتماعی شناخت، اعتماد و میزان مشارکت بررسی ‌شد که نتایج این تحقیق نشان می‌داد سطح آگاهیهای عمومی نسبت به اهداف و ماموریت‌های شهرداری بسیار پایین است.

وی با بیان اینکه معاونت اجتماعی در سال جاری، فعالیتهای خود را معطوف به آموزش و جذب سرمایه‌های اجتماعی کرده است ، گفت: با ایده ‌آل‌های اجتماعی فاصله ‌ای بسیار داریم و برای ارتقای سرمایه ‌های اجتماعی باید اصول فرآیند، توجه به زیربخش‌ها، موضوع ، اقشار، جغرافیای شهری ، ظرفیت‌های درون و برون‌سازمانی و اسناد فرادست را رعایت کنیم.

ناری ابیانه با اشاره به بیانیه ماموریت این نشست، خاطرنشان کرد: ما به ‌منظور ایجاد شناخت، تبادل اطلاعات، اعتمادسازی، حوزه ‌بندی تعاملات و جلب همکاری اقدام به برنامه ‌ریزی، تدوین محتوا، تولید محصول، آموزش حضوری و غیرحضوری ، آموزش مجازی و ارزیابی آموزشی کرده ‌ایم.

وی با اشاره به جامعه هدف و جغرافیایی این فعالیتها، گفت: کودکان، نوجوانان، جوانان، زنان، سالمندان، نخبگان و فرهیختگان و در مقیاس فرامنطقه ‌ای، مناطق، ‌نواحی، محلات، پلاک‌ها و واحدها، شامل گروههای هدف هستند که نشان از فراگیری این طرح دارد.

کد خبر 679901

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha