پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۵:۳۶

باروسو:

نباید سکولاریسم به عاملی برای فشار بر مردم ترکیه تبدیل شود

نباید سکولاریسم به عاملی برای فشار بر مردم ترکیه تبدیل شود

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در حمایت از حزب حاکم ترکیه و انتقاد از اقدامات سکولارها در این کشور اعلام کرد که نباید از سکولاریسم برای وارد کردن فشار بر مردم استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه حریت چاپ ترکیه، "خوزه مانوئل باروسو" که در اسلوونی و در جمع خبرنگاران سخن می گفت در ادامه افزود: نباید سکولاریسم دست به اقدامات غیر دموکراتیک بزند. باید یک سکولاریسم دموکراتیک در ترکیه شکل بگیرد، نباید سکولاریسم تبدیل به ابزاری برای وارد کردن فشار بر مردم تبدیل شود.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در ادامه افزود : در سفر ماه گذشته خود به ترکیه این مطلب را به صراحت اعلام کردم که شکایت از مهمترین حزب سیاسی یک کشور که حزب حاکم نیز محسوب می شود و همچنین شکایت علیه مقامات درجه یک کشور، به هیچ وجه مسئله رایجی در جهان نیست و این اقدام مشروعیت نهادهای رسمی آن کشور را زیر سوال می برد.

باروسو این سخنان را در واکنش به اقدام سکولارهای ترکیه برای منحل کردن حزب حاکم عداالت و توسعه ایراد کرد. 

به گزارش مهر، در اسفند ماه سال گذشته، دادستان کل ترکیه علیه حزب عدالت و توسعه شکایت کرد و علاوه بر آنکه خواستار ممنوع شدن فعالیت این حزب اسلامگرا شد؛ از دادگاه قانون اساسی خواست تا 71 نفر از اعضای حزب حاکم ترکیه از جمله "عبدالله گل" رئیس جمهور و "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر این کشور را به مدت پنج سال از مشاغل دولتی محروم کند. دادگاه قانون اساسی هم تصمیم گرفته به این شکایت رسیدگی کند.

با وجود اینکه مخالفان دولت اردوغان مدعی هستند حمایت مردم از حزب حاکم کاهش یافته، رسانه‌ های هوادار دولت مدعی هستند که در صورت برگزاری یک انتخابات جدید آرای حزب حاکم نسبت به انتخابات سال گذشته افزایش چشمگیری خواهد یافت .

حزب عدالت و توسعه در انتخابات گذشته با کسب 47 ‬درصد از آرای مردم توانست ‪ 341‬کرسی از مجموع 550 ‬کرسی پارلمان ترکیه را تصاحب کند.  

کد خبر 680429

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha