۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۵:۴۲

آمادگی محیط زیست برای مقابله با حوادث در مناطق حفاظت شده

آمادگی محیط زیست برای مقابله با حوادث در مناطق حفاظت شده

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران بر ضرورت آمادگی کامل تجهیزات اطفای حریق و نیروهای عملیاتی به منظور مقابله با هرگونه حادثه در مناطق حفاظت‌ شده تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن عباس‌ نژاد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران، به همراه معاون توسعه مدیریت، منابع و حقوقی و فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان، در اقدامی میدانی از پارک ملی خجیر و سرخه حصار و پاسگاه‌ های مستقر در این محدوده بازدید کردند.

عباس نژاد بیان داشت: هدف از این بازدید، بررسی دقیق وضعیت حفاظتی مناطق و ارزیابی توان عملیاتی نیروهای مستقر در این نقاط حساس بود.

وی در جریان این بازدید، ضمن سپاس از تلاش‌ های محیط‌ بانان، بر لزوم حفظ سطح آمادگی ۱۰۰ درصدی نیروها تأکید کرد و افزود: امنیت زیست‌ محیطی و صیانت از تنوع زیستی در پارک‌ های ملی، نیازمند نظارت مستمر و تجهیزات کارآمد است و ما باید در بالاترین سطح آمادگی باشیم تا در صورت بروز کوچک‌ ترین حادثه‌ ای، واکنش سریع و موثری داشته باشیم.

گفتنی است؛ در جریان این بازدید، تجهیزات اطفای حریق مورد بررسی دقیق قرار گرفت و کارایی و آمادگی فنی آنها به منظور مقابله با آتش‌ سوزی‌ های احتمالی در فصل‌ های پرخطر، مورد ارزیابی قرار گرفت.

این گزارش می افزاید: همچنین در این بازدید، وضعیت حضور و استقرار پاسگاه‌های حفاظت محیط زیست در منطقه مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم به منظور تقویت نظارت‌ های میدانی و پایش مستمر وضعیت پوشش گیاهی و منابع آبی منطقه صادر شد.

کد مطلب 6823723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha