پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۲:۴۶

جاسبی خبر داد - 2

تصویب اهداف کیفی دانشگاه آزاد و ارائه آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی

تصویب اهداف کیفی دانشگاه آزاد و ارائه آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از تصویب اهداف کلان و کیفی دانشگاه آزاد اسلامی و ارائه آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالله جاسبی امروز در پنجاه و هفتمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد ضمن تشریح چشم انداز و نقشه استراتژیک دانشگاه در عرصه علم و فناوری تاکید کرد: در این برنامه اهداف کلان دانشگاه تشریح و جهت گیری های استانی آن مشخص شده است.

رئیس دانشگاه آزاد ادامه داد: اهداف کیفی با رویکرد علم و فناوری، تعداد دانشجویان، اساتید، اعضای هیئت علمی، مقالات و مجلات، کتب درسی، پایان نامه های ارشد و دکتری، مراکز رشد و پارکهای فناوری در هیئت موسس تصویب شده و برای تایید به شورای عالی انقلاب فرهنگی فرستاده شده است.

وی با تاکید بر جذب بیش از 6 هزار عضو هیئت علمی به طور سالانه اظهار داشت: توسعه فضای آموزشی، تکمیل کارگاه ها، بیمارستانها، مراکز کامپیوتر و کتابخانه ها و مکانیزه کردن سیستم ها باید به صورت موازی و هماهنگ با هم پیش رود تا دانشگاه آزاد به قله های بلند علوم و تکنولوژی برسد.

جاسبی با بیان اینکه در سال نوآوری و شکوفایی باید سهم خود را در حوزه نوآوری و شکوفایی توسعه دهیم اظهار داشت: تاسیس مرکز فناوری های نو در زمینه رشته های جدید مانند جوش هسته ای و نانوتکنولوژی در این راستا بوده که تاکنون به مرحله خوبی رسیده است.

رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در بحث نوآوری و شکوفایی گفت: نوآوری به عنوان یک فرهنگ باید در همه عرصه های زندگی ما ظهور یابد و باید بتوانیم این نوآوری را در میان تمامی افراد دانشگاه یک فرهنگ کنیم.

جاسبی با تاکید بر تصویب رشته ها در مراکز و واحدهای دانشگاهی قبل از پذیرش دانشجو گفت: پذیرش دانشجو قبل از تصویب رشته ها در مراکز و واحدهای دانشگاهی غیر مجاز است.

کد خبر 683125

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha