پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۳:۲۵

روسیه خواستار ارائه ضمانتهای امنیتی به ایران از سوی 1+5 شد

روسیه خواستار ارائه ضمانتهای امنیتی به ایران از سوی 1+5 شد

وزیر امور خارجه روسیه امروز از اعضای گروه موسوم به 1+5 خواست تا برای حل موضوع هسته ای ایران، به این کشور ضمانتهای امنیتی بدهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه،" سرگئی لاوروف" خاطر نشان کرد:" قدرتهای جهانی که در حال مذاکره با ایران هستند؛ می توانند پیشنهادهای محکمی را روی میز قرار دهند که امنیت ایران را تضمین می کند و به ایران اطمینان می دهد که از یک جای با ارزش و مساوی در گفتگوها برای حل همه مشکلات در نزدیکی خود و در خاورمیانه برخوردار خواهد بود."

وی افزود:" متاسفانه همه اعضای گروه شش برای این امر آمادگی ندارند، اما من متقاعد شده ام که این یک راه موثر برای از بین بردن تنشها در منطقه و حل وضعیت موضوع هسته ای ایران است."

لاوروف در نشستی با "فرانک والتر اشتاین مایر" وزیر امور خارجه آلمان در شهر "اورالس" یکاترینگ بورگ روسیه به ایراد این اظهارات پرداخت.

آمریکا، فرانسه، انگلیس، چین، روسیه و آلمان اعضای گروه 1+5 را تشکیل می دهند.

 

 

 

 

 

کد خبر 683205

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha