پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۱:۳۵

موافقتنامه همکاری بین اداره کل ارشاد و سازمان ملی جوانان زنجان منعقد شد

زنجان - خبرگزاری مهر: برای نخستین بار در کشور موافقتنامه همکاری بین سازمان ملی جوانان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان با هدف تلاش برای ارتقا سطح مشارکتهای اجتماعی و توسعه همه جانبه استان بین مدیران این ادارت مبادله شد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، در این آیین که شب گذشته در محل باشگاه فرهنگیان شهر زنجان برگزار شد، طیب جعفری مدیر سازمان ملی جوانان استان زنجان اظهار داشت: این تفاهم‌ نامه با موضوعیت تلاش در جهت ارتقاء مشارکتهای اجتماعی جوانان به منظور نیل به توسعه همه جانبه استان منعقد شده است.

جعفری با اشاره به اهداف امضاء این تفاهم‌ نامه افزود: حمایت از حرکتهای عمقی و کیفی جوانان سازمانهای مردم نهاد استان، تقویت نقش راهبری دولت و مسئولان و گسترش و تعمیق فرهنگ گفتگو از جمله اهداف اصلی این تفاهم نامه به شمار می‌رود.

وی با اشاره به راهبردهای این تفاهم‌ نامه خاطرنشان کرد: تقویت سازو کار کانون اندیشه جوانان استان، حمایت از تولیدات نرم افزاری مانند کتاب، نشر نرم افزارهای رایانه ‌ای در حوزه مباحث امور جوانان و حمایت از برگزاری حلقه‌ های گفتگوی جوانان با موضوعات مختلف برنامه‌ ای توسعه‌ای از جمله راهبری‌های این تفاهم‌ نامه است.

جعفری میزان اعتبار اولیه این تفاهم نامه را 500 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این مبلغ برای اجرای یازده پروژه است و با پیشرفت روند کار نیز مبلغ آن افزایش می‌یابد.

مدیر سازمان ملی جوانان استان زنجان با اشاره به مدت اعتبار این تفاهم نامه یاد آور شد: این تفاهم ‌نامه از ابتدای سال هشتاد و هفت آغاز و تا پایان برنامه چهارم توسعه ادامه خواهد داشت و با تدوین و تصویب قانون پنجم توسعه موضوع قابل تجدید نظر و تمدید است.

کد خبر 684049

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha