پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۸:۵۹

عناوین مهمترین اخبار جهان از شب گذشته تاکنون

عناوین مهمترین اخبار جهان از شب گذشته تاکنون

خبرگزاری مهر-گروه بین الملل: عناوین مهمترین اخبار جهان به نقل از رسانه های منطقه ای و بین المللی از شب گذشته تا کنون به شرح زیر است.

- "باراک اوباما" نامزد مطرح دموکراتها در رقابتهای ریاست جمهوری آمریکا، با به چالش کشیدن سیاستهای خارجی "جرج بوش"  رئیس جمهور  و سناتور "جان مک کین" نامزد جمهوریخواهان آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری، آنها را به تلاش برای فریب مردم متهم کرد.

- انتخابات پارلمانی کویت امروز برگزار می شود.

-"مورگان تسوانجیری" رهبر مخالفان دولت زیمبابوه به منظور شرکت در دور دوم رقابتهای ریاست جمهوری، امروز به کشورش باز می گردد.

- دبیر کل سازمان ملل متحد از حضور صلحبانان این سازمان در مراسم روز 14 جولای فرانسه در کاخ الیزه خبر داد.

- دفتر ریاست جمهوری آمریکا با انتشار بیانیه ای امکان برگزاری دیدار میان رئیس جمهور این کشور و "فواد سنیوره" نخست وزیر لبنان را متنفی دانست.

- آمریکا حمایت خود را از نشست قطر برای پایان دادن به بحران لبنان اعلام کرد.

-"سگولن رویال" رقیب نیکلا سارکوزی درانتخابات ریاست جمهوری 2007 فرانسه، برای تصدی پست رهبری سوسیالیستهای فرانسه اعلام آمادگی کرد.

- یکی از مقامهای دادگاه قانون اساسی ترکیه از قاضیان این کشور درخواست کرد تا قانونی را که سبب لغو ممنوعیت حجاب در دانشگاه های این کشور شده،ابطال کنند.

- وزیر امور خارجه روسیه درباره سفر وزیران امور خارجه 1+5 به ایران و ارائه بسته پیشنهادی آنها به تهران در آینده ای نزدیک ابراز امیدواری کرد.

- یک مقام آمریکایی از کامل شدن جزئیات بسته مشوقهای 1+5 به ایران خبر داد.

- وزیر امور خارجه هند در ماه جولای به ایران سفر می کند.  

کد خبر 684452

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha