پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۴:۱۵

472 فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی خراسان جنوبی ایجاد شد

بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون هاهنگی موسسات غیر دولتی، مشارکتهای مردمی و اشتغال سازمان بهزیستی خراسان جنوبی گفت: از سال گذشته تاکنون 472 فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزستی این استان فراهم شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد حسن عرب پور ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تعداد 13 نفر از طریق اعطای تسهیلات باقیمانده یارانه ای سال 84 به مبلغ 545 میلیون ریال صاحب شغل شده اند.

وی ادامه داد: همچنین از طریق بیمه سهم کارفرمایی نیز 151 نفر صاحب شغل شده اند و بهزیستی در قبال اشتغال خانواده تحت پوشش خود در واحد های مختلف تولیدی حق بیمه آنان را پرداخت می کند.

عرب پور تصریح کرد: زمینه اشتغال 15 زن سرپرست خانوار از طریق وجوه اداره شده به مبلغ 640 میلیون ریال و 56 نفر دیگر بدون استفاده از تسهیلات بانکی فراهم شده است.

معاون هماهنگی موسسات غیر دولتی، مشارکت های مردمیی و اشتغال سازمان بهزیستی خراسان جنوبی به تسهیلات طرح بنگاه های زودبازده اقتصادی اشاره کرد و اظهارداشت: 77 نفر از مددجویان این سازمان به بانک های عامل برای اخذ نه میلیارد و 984 میلیون ریال تسهیلات معرفی شده اند.

عرب پور ایجاد 103 فرصت شغلی از طریق توانمند سازی را از دیگر اقدامات واحد اشتغال سازمان بهزیستی این استان عنوان کرد و خاطرنشان کرد: 57 نفر نیز سرمایه کار بلاعوض دریافت کرده و صاحب شغل شده اند.

وی مبلغ کل اعتبار ابلاغی سال گذشته از محل بنگاه های زودبازده را 19 میلیارد ریال دانست و افزود: همچنین 113نفر از معلولین و مددجویان جهت آموزش و حرفه آموزی به کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای سطح استان معرفی شده ‌اند.

به گفته وی از کل تعداد اشتغال ایجاد شده 228 نفر مربوط به حوزه توانبخشی و 244 نفر مربوط به حوزه امور اجتماعی بوده است.

کد خبر 685464

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha