پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۴:۵۵

رایزنی بوش با مقامهای عراقی درباره توافقنامه امنیتی بغداد - واشنگتن

رایزنی بوش با مقامهای عراقی درباره توافقنامه امنیتی بغداد - واشنگتن

رئیس جمهوری آمریکا در حاشیه نشست منطقه ای مجمع جهانی اقتصاد درشرم الشیخ مصر، با برخی مقامهای عراقی درباره توافقنامه همکاری طولانی مدت امنیتی بین بغداد و واشنگتن بحث و تبادل نظر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الخلیج، "لیث شبر" مشاور "عادل عبدالمهدی" معاون رئیس جمهوری عراق اعلام کرد: "جرج بوش" رئیس جمهوری آمریکا روزگذشته با عادل عبدالمهدی و برهم صالح معاون نخست وزیر و هوشیار زیباری وزیر امورخارجه عراق با حضورکاندولیزا رایس وزیر امورخارجه و استفان هادلی مشاور امنیت ملی آمریکا گفتگو کرد.

به گفته این منبع، رئیس جمهوری آمریکا و هیئت عراقی دراین نشست که درحاشیه نشست منطقه ای مجمع جهانی اقتصاد برگزار شد، درباره توافقنامه طولانی مدت بین بغداد و واشنگتن گفتگو کردند.

وی افزود: هیئت عراقی بر ضرورت اهمیت مذاکرات و مشارکت همه طرفها برای حل مشکلات داخلی و منطقه ای تاکید کرد.

این درحالی است که در روزهای اخیر جمعی از اساتید و متخصصان علوم سیاسی و حقوق بین الملل در همایشی در نجف اشرف  درباره ابعاد مختلف توافقنامه طولانی مدت همکاری میان عراق و آمریکا بحث و تبادل نظر کردند و درباره پیامدهای خطرناک این توافقنامه بدون درنظر گرفتن منافع عراق هشدار دادند.

نوری المالکی" نخست وزیر عراق و "جرج بوش" رئیس جمهوری آمریکا ماه نوامبر سال 2007 پایه و اساس توافقنامه همکاری و دوستی طولانی مدت بین دو کشور را که شامل سه محور سیاسی، اقتصادی و امنیتی می شود، به امضا رساندند.

گفته می شود که اکثر نمایندگان پارلمان عراق با این توافقنامه مخالف هستند؛ توافقنامه ای که هم اکنون، گفتگوهای محرمانه درباره آن، درجریان است و قرار است در تابستان امسال به آینده برسد؛ این توافقنامه به آمریکایی ها، حقوق کنسولی (معروف به کاپیتولاسیون) می دهد و زمینه احداث 14 پایگاه نظامی دائمی را برای آنها فراهم می کند.

کد خبر 685947

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha