پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۹:۴۰

100 درصد مصوبات سفر اول رئیس جمهور در بخش تعاون چهارمحال و بختیاری محقق شد

شهرکرد - خبرگزاری مهر: مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور به چهارمحال و بختیاری در بخش تعاون 100 درصد محقق شده است.

مدیرکل تعاون استان چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرکرد با اشاره به محقق شدن مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور به چهارمحال و بختیاری در بخش تعاون اظهار داشت: برای بخشودگی جرایم وام گیرندگان از صندوق تعاون با تشخیص کمیته مربوطه در این استان 900 میلیون ریال و برای تجهیز اداره آموزش و تحقیقات 300 میلیون ریال اختصاص داده شده است.

بهرام عزیزی با اشاره به افزایش 25 درصدی تسهیلات صندوق در سال 84 و 85 تصریح کرد: 560 میلیارد ریال تسهیلات بانکی نیز برای ایجاد شغل در بخش تعاون اختصاص داده شده که این طرح هم اکنون در حال اجراست.

وی اخذ مجوز تأسیس مرکز آموزش عالی تعاون، ایجاد شعب صندوق تعاون در شهرستانهای شهرکرد، کوهرنگ و بروجن، اخذ مجوز ایجاد ادارات تعاون شهرستانهای فارسان و کوهرنگ و اختصاص تسهیلات بانکی ارزان به طرحهای تعاونی فارغ التحصیلان و زنان استان را به عنوان پیشنهادات دور دوم سفر رئیس جمهور به چهارمحال و بختیاری در بخش تعاون اعلام کرد.

کد خبر 685980

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha