پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۵:۴۱

نقش آموزه‌های مولانا در تسلط انسان بر اضطراب‌های فردی بررسی می‌شود

دومین جلسه از نشست ادواری "آموزه های مولانا" با عنوان "فراسوی انسان مضطرب" اول خرداد در فرهنگسرای دانشجو برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست محمد حیدرنژاد - مولوی پژوه و صاحب آثار "حکایت شمس"، "حکایت کرمک شب تاب و گوهر شب چراغ"، "نان قدیم" و "من آینه شدم" - از کاربرد حسی آموزه های مولانا برای تسلط انسان آشفته بر اضطرابهایش سخن می گوید.

محمد حیدرنژاد در سلسله بحثهای دوره ای خود سخن را با شناخت خویش آغاز کرده است. وی معتقد است: برای رهایی از بن بست انسان امروز و ایجاد رابطه حقیقی میان خود با طبیعت و انسان با خدا باید از منابع غنی فرهنگ اصیل خودمان بهره بجوییم. زیرا عرفا و متفکران این مرز و بوم بهترین و کاملترین روشها را برای زدودن کدورتها و تیرگی های روحی ارائه داده اند.

این نشستها هر دو هفته یک بار روزهای چهارشنبه از ساعت 17 تا 19 در سرای کتاب فرهنگسرای دانشجو واقع در خیابان سید جمال الدین اسدآبادی، خیابان 21، بوستان شفق برگزار می شود.

کد خبر 686097

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha