پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ خرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۴۲

در گفتگوی تلفنی عنوان شد؛

تاکید احمدی‌نژاد و امیر قطر بر لزوم صیانت از توافقات گروههای لبنانی

تاکید احمدی‌نژاد و امیر قطر بر لزوم صیانت از توافقات گروههای لبنانی

رئیس جمهوری اسلامی ایران و امیر قطر بر لزوم تلاش همه کشورهای اسلامی و گروه های لبنانی برای صیانت از توافقات حاصل شده در نشست دوحه تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد و شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی چهارشنبه شب در گفتگویی تلفنی با بیان اینکه نباید اجازه داد لبنان قربانی سیاست های برخی کشورهای غربی شود، اظهار داشتند: با همکاری و هماهنگی میان کشورهای اسلامی و گروه های لبنانی، دشمنان لبنان از جمله رژیم صهیونیستی و آمریکا نمی توانند کاری کنند.

رئیس جمهوری اسلامی ایران و امیر قطر با اشاره به ناراحتی دشمنان لبنان از توافقات گروه های لبنانی خاطر نشان کردند: دشمنان مترصد هستند تا باز هم به لبنان آسیب بزنند.

دکتر احمدی نژاد و حمد بن خلیفه آل ثانی تاکید کردند: با اجرای توافقنامه میان گروه های لبنانی و استقرار دولت و همکاری و کمک همه کشورهای عربی و اسلامی باید زمینه بازسازی و پیشرفت لبنان فراهم شود.

 رئیس جمهوری اسلامی ایران و امیر قطر همچنین با اشاره به روابط رو به گسترش و افزایش تهران و دوحه تصریح کردند: روابط ایران و قطر می تواند الگوی همکاری میان کشورهای منطقه و اسلامی باشد.

دکتر احمدی نژاد و حمد بن خلیفه آل ثانی بر توسعه مناسبات و همکاری های دو جانبه در عرصه های گوناگون از جمله سرمایه گذاری مشترک تاکید کردند.

رئیس جمهوری اسلامی ایران و امیر قطر همچنین بر لزوم ادامه رایزنی ها میان دو کشور را خاطر نشان کردند.

دکتر احمدی نژاد از اقدامات قطر در زمینه ایجاد توافق میان گروه های لبنانی قدردانی کرد.

شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی نیز از تلاش های ایران در جهت تامین صلح و ثبات در منطقه از جمله لبنان تشکر کرد.

کد خبر 687766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha