پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ خرداد ۱۳۸۷، ۱۶:۰۴

اتمام طرحهای نیمه تمام اولویت وزارت صنایع در توزیع اعتبارات است

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون وزیر صنایع و معادن گفت: اتمام طرحهای صنعتی معدنی نیمه تمام اولویت وزارت صنایع و معادن در توزیع اعتبارات است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حسن شیخ نیا بعد از ظهر امروز در دومین جلسه ستاد هماهنگی صنایع و معادن استان افزود: اتمام طرحهای صنعتی معدنی نیمه تمام به ویژه طرحهای عظیم سیمان، فولاد، آلومینیوم و صنایع نوین ( تکنولوژی بر با فناوری بالا ) در اولویت توزیع اعتبارات در وزارت صنایع و معادن قرار دارد.

معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی وزارت صنایع و معادن عنوان تصریح کرد: در سفر اخیر هیات دولت نهم به خراسان رضوی عمده مصوبات در جهت تقویت تولید به ویژه بخش صنعت و معدن بود که این امر حاکی از توجه ویژه دولت به توسعه این بخش دارد.

شیخ نیا در ادامه به اهداف تشکیل ستادهای هماهنگی صنایع و معادن در استانها و شورای سیاستگذاری خودرو، فولاد و سیمان در سطح وزارت صنایع و معادن  اشاره نموده و گفت: این ستادها در جهت هماهنگی بخشهای دولتی و خصوصی در جهت توسعه بخش صنعت و معدن تشکیل و مشارکت اعضاء ستادهای فوق می تواند در تصمیم سازیها و تصمیم گیریها بسیار مهم است.

وی همچنین در نشستی با رئیس و کارکنان سازمان صنایع و معادن خراسان رضوی ضمن استماع نظرات و پیشنهادات کارکنان این سازمان در سخنانی مهمترین ثروت کشور را نیروی انسانی آن ذکر کرده و گفت: این استان از این امر برخوردار است.

 

کد خبر 687950

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha