به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سرتیپ حسین سلامی که در آیین تجدید میثاق پرسنل نیروی هوایی سپاه با آرمان های والای حضرت امام (ره) در مرقد مطهر ایشان سخنرانی می کرد، شخصیت امام را شخصیت فراتر از زمان توصیف کرد و افزود: امام دراولین حرکت طوفانی خویش بزرگترین امپراطوری جهان را ازمهد شیعه یعنی ایران فراری داد و این اولین شکست استراتژیک بزرگترین قدرت زمان یعنی آمریکا بود.
وی افزود: انقلاب اسلامی در شرایطی اتفاق افتاد که آمریکا بیش از 50 درصد قدرت نظامی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی دنیا را دراختیار داشت و با عطسه رئیس جمهور آمریکا در کشورهای دیگر طوفانی به پا می شد هیچ کس نمی توانست باور کند که امام با انقلابی آن هم در نقطه تولد آن، می تواند بر بزرگترین قدرت زمانه این چنین قاطعانه غلبه کند و این یعنی روشن شدن حقیقت اسلام.
سردار سلامی تاکید کرد: در دوره ای که هیچ نفس حیات بخش و آزادی خواهانه و استقلال طلبانه ای در هیچ نقطه ای از عالم وجود نداشت امام با لباس پیامبر و با همان منش و مرام آمد و همانند خورشید فجری از انقلاب را در سرزمین های اسلامی روشن کرد.
وی تصریح کرد: گاهی واژه و عبارتی ظرفیت بیان شخصیت انسانهای بزرگ را ندارد و حضرت امام رضوان الله علیه از جمله شخصیت های عظیم و بزرگ عالم هستی است که هیچ واژه و عبارت و هیچ خطیب و ادیبی قادر به دستیابی به ارتفاع شخصیت ملکوتی او نیست. به سختی می توان در قالب کلمات ابواب بی انتهای شخصیت این انسان همیشه زنده تاریخ را تصور کرد.
فرمانده نیروی هوایی سپاه همچنین افزود: امام وارث انبیاء عظام الهی بود امام تکرار شخصیت ابراهیم بت شکن در دوره بت پرستی مدرن بود. امام تکرار شخصیت حضرت موسی کلیم الله در عصر غلبه فرعونیان جدید بود، شخصیت امام تکرار نفس حیات بخش عیسای مسیح بود که روح حیات و آزادگی و زندگی را به کالبد مرده دنیای اسلامی دمید.
وی خاطرنشان کرد: امام تجلی شخصیت پیامبر اسلام بود که عطر اخلاق نبوی را در فضای جامعه ما منتشر کرد نوری از وجود شریف پیامبر اکرم اسلام بود با تعبیررحمت للعالمین بودن امام نه فقط برای ایران ونه تنها برای دنیای اسلام که برای همه بشریت به مثابه خورشید رحمت، نورافشانی کرد.
سردار سلامی اضافه کرد: امام امتداد امامت ائمه معصومین (علیهم السلام) بود امام تکرار کننده حوادث بدر و خیبر و تکرار کننده حادثه عاشورا درمقابل یزید زمان بود. بنابراین امام به عنوان وارث انبیا و ائمه الهی در دوره آخر، منشاء عزت و عظمت و احیای مجدد اسلام و گرایش به دین و مذهب در سراسر جهان بود.
فرمانده نیروی هوایی سپاه که در جمع فرماندهان و پرسنل نیروی هوایی سپاه در مرقد مطهر امام خمینی (ره) سخن می گفت با بیان اینکه امام حوادث طوفان زایی همانند زلزله های سهمگین به دنیا وارد کرد و مسیر تاریخ را تغییر داد خاطر نشان کرد: امام ما را از اسارت طاغوت رهایی بخشیدند و این اذانی که در سراسر کشور پخش می شود آثار وجود امام شریف است.
وی در پایان تصریح کرد: ما همچنان مطیع ولایتیم و با همه جان از این قبله بلند الهی دفاع می کنیم.
بر اساس این گزارش جمعی از فرماندهان و پرسنل نیروی هوایی سپاه صبح روز گذشته با حضور در مرقد مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به صورت رسمی با آرمان های والای امام راحل تجدید میثاق کردند.
بر اساس این گزارش جمعی از پرسنل نیروی هوایی سپاه روز گذشته مسیر پل شهید کاظمی تا مرقد مطهر و ملکوتی حضرت امام خمینی را راهپیمایی کرده و با اهدای تاج گل و ادای سلام نظامی، بر التزام و تعهد خود به آرمان های جمهوری اسلامی تاکید کردند.
نظر شما