۱۴ مرداد ۱۴۰۵، ۱۴:۳۱

وزیر بهداشت: ظرفیت بیمارستان‌های مناطق کمتر برخوردار افزایش می‌یابد

وزیر بهداشت: ظرفیت بیمارستان‌های مناطق کمتر برخوردار افزایش می‌یابد

بوشهر - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای حوزه سلامت گفت: ظرفیت بیمارستان زینبیه خورموج افزایش می‌یابد و رفع کمبودهای این مرکز درمانی در دستور است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ظفرقندی ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان زینبیه خورموج در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سفر به شهرستان دشتی با هدف بررسی میدانی کمبودها و نیازهای بیمارستان زینبیه انجام شده است تا با همکاری استاندار بوشهر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، برای رفع مشکلات این مرکز درمانی تصمیم‌گیری شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به شرایط کشور در جریان جنگ ۱۲ روزه، افزود: در آن روزهای سخت، مناطق مختلف کشور از جمله این شهرستان نیز در معرض حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار گرفت و ضروری بود در کنار کارکنان حوزه سلامت حضور یافته و از خدمات و تلاش‌های ارزشمند آنان قدردانی کنیم.

وی ادامه داد: کارکنان حوزه سلامت در آن شرایط دشوار با ایثار و مسئولیت‌پذیری، خدمات درمانی را بدون وقفه به مردم ارائه کردند و نقش مهمی در حفظ پایداری نظام سلامت کشور داشتند.

ظفرقندی درباره تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان زینبیه خورموج گفت: فراخوان‌های لازم برای جذب نیروهای متخصص انجام شده و تلاش می‌کنیم با افزایش مشوق‌ها و جذابیت‌های خدمت در این منطقه، زمینه حضور پزشکان و نیروهای مورد نیاز فراهم شود.

کمبود متخصص بیهوشی در کشور

وزیر بهداشت با اشاره به کمبود متخصص بیهوشی در کشور تصریح کرد: این مسئله محدود به شهرستان دشتی نیست و در بسیاری از نقاط کشور وجود دارد. برای رفع این مشکل، برنامه‌هایی از جمله اصلاح تعرفه‌ها، بهبود نظام پرداخت و ایجاد انگیزه بیشتر برای فعالیت متخصصان در مناطق مختلف در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته است.

وی با تأکید بر ارتقای خدمات درمانی در جنوب استان بوشهر خاطرنشان کرد: برنامه وزارت بهداشت افزایش ظرفیت بیمارستان زینبیه خورموج به حدود ۱۰۰ تخت است تا این مرکز بتواند خدمات درمانی مطلوب‌تر و گسترده‌تری به مردم شهرستان دشتی ارائه دهد.

ظفرقندی افزود: در نشست‌های تخصصی با مسئولان استان و شهرستان، سایر مسائل و نیازهای بیمارستان زینبیه نیز بررسی خواهد شد و برای رفع کمبودها و اجرای طرح‌های توسعه‌ای این مرکز، تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود تا سطح خدمات سلامت در منطقه بیش از پیش ارتقا یابد.

کد مطلب 6909072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha