پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ خرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۴۸

حرکت و نوآوری باید از طریق فرهنگ باشد

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: حرکت و نوآوری باید از طریق فرهنگ باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسماعیل امامزاده  ظهر چهارشنبه در نشست اعضای شورای راهبردی نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه پویایی اندیشه نقش نخست را در خط مشی ها ایفا می کند بیان داشت: این حرکت و نوآوری باید از طریق فرهنگ باشد.
 
امامزاده گفت: براساس رسالت فرهنگ، اگر ملت ایران در پیشینه تمدنی خود دارای فرهنگ خودزایی نمی بود و زایش را دست مایه خود قرار نمی داد نمی توانست پس از قرنها باقی بماند.

وی همچنین بیان داشت: ملت ایران با پیشینه کهن تمدنی خود این اصل را حمایت کرد که با نوآوری توانست وجود خود را از امروز به فرداها اعلام نماید.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اظهار داشت: به دلیل نقش آفرینی مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های دیگر از جمله در شورای فرهنگ عمومی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر و ایجاد هماهنگی بین 16 دستگاه فرهنگی ضرورت توجه و اهتمام بیشتری را از اعضاء در خصوص شناخت دقیق تر آنها به کار ویژه های فرهنگ و هنر را مطالبه می کند تا بهتر بتوان از اندیشه های مانا بهره برد.

در این نشست مقرر شد تا دیگر اهداف شورا و نیز متن فراخوان فرهنگ، نوآوری و شکوفایی تهیه و تنظیم تا برای ارزیابی در شورا مطرح شود.

کد خبر 691561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha