۲۵ مرداد ۱۴۰۵، ۱۰:۲۴

پرداخت پاداش به ۶ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی

پرداخت پاداش به ۶ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی

رییس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی از پرداخت پاداش به ۶ نفر از گزارش دهندگان فرار مالیاتی در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمدرضا احمدی رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: برای ۶ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی در سامانه سوت‌زنی، پاداش پرداخت شد.

احمدی افزود: در راستای ایجاد سازوکار دریافت گزارش‌‏های مردمی و استفاده از ظرفیت مشارکت و نظارت مردمی در کشف فرار مالیاتی و کاهش میزان آن، سامانه دریافت گزارش‌دهندگان مردمی فرار مالیاتی (سوت‌زنی) در بستر درگاه رسمی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی اینترنتی www.intamedia.ir فراهم است.

وی خاطرنشان کرد: پیش از این هم، پاداش به ۱۴ نفر از گزارش‌دهندگان فرار مالیاتی در سال‌ گذشته پرداخت شده بود.

کد مطلب 6917832

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha