پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ خرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۳۱

سخنگوی کاخ سفید :

فساد اولمرت مذاکرات صلح خاورمیانه را با مشکل مواجه کرده است

فساد اولمرت مذاکرات صلح خاورمیانه را با مشکل مواجه کرده است

سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد، مشکلات سیاسی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دنبال بر ملا شدن پرونده فساد مالی وی، توجهات را از تمرکز به هدف اصلی تحقق صلح در خاورمیانه تا پایان سال جاری میلادی بازداشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه،"دانا پرینو" در واکنش به پرونده فساد "ایهود اولمرت" و درخواست وزیر جنگ رژیم اسرائیل از وی برای استعفا اظهار داشت : شکی نیست که شرایط موجود، تلاش بیشتر برای پیشبرد مذاکرات قوی و پیچیده در خاورمیانه به ویژه در سرزمینهای فلسطینی و اسرائیلی را می ‌طلبد.

سخنگوی کاخ سفید در ادامه گفت: بوش بدون توجه به سرنوشت اولمرت که به خاطر مسائل مالی با درخواستهای متعدد برای استعفا روبه ‌رو است به تحقق بخشیدن به هدف خود پایبند است. بوش معتقد است سیاستهای اسرائیل به گونه ‌ای است که اسرائیلیها باید با آن تعامل کنند و مقامات سرزمین‌‌های فلسطینی و اسرائیلی باید بدانند که برای تشکیل کشور آزاد و دموکراتیک برای دو طرف، باید ماهیت و مرزهای کشور فلسطین تعیین شود.

دانا پرینو تاکید کرد: تشکیل کشور فلسطین هدفی است که به دنبال تحقق آن تا پایان سال 2008 هستیم.

در همین رابطه، "تام کیسی" سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، علیرغم باز بودن پرونده فساد اولمرت، برنامه سفر "کاندولیزا رایس" وزیر امور خارجه این کشور به خاورمیانه که در آینده نزدیک صورت می‌گیرد، تغییر نخواهد کرد.

این در حالی است که "زیپی لیونی" وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی دیروز در کنفرانسی در بیت ‌المقدس اظهار داشت، حزب کادیما باید برای هر سناریوی احتمالی از جمله انتخابات زودهنگام آماده شود.

لازم به ذکر است، "جرج بوش" رئیس جمهور آمریکا دستیابی به صلح بین فلسطینیان و رژیم صهیونیستی تا ژانویه آینده یعنی تا پایان دوره حضور خود در کاخ سفید را از اهداف اصلی دولت خود برشمرده است.

کد خبر 692302

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha