۹ شهریور ۱۴۰۵، ۱۷:۵۳

آب‌شیرین‌کن ۹۵۰۰ مترمکعبی بندرلنگه و بندرکنگ وارد مدارشد

آب‌شیرین‌کن ۹۵۰۰ مترمکعبی بندرلنگه و بندرکنگ وارد مدارشد

بندرعباس- همزمان با هفته دولت، بهره‌برداری از آب‌شیرین‌کن ۹۵۰۰ مترمکعبی بندرلنگه و بندرکنگ آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با هفته دولت، آغاز بهره‌برداری از آب‌شیرین‌کن ۹۵۰۰ مترمکعبی بندرلنگه و بندرکنگ با حضور محمدرضا پاکروان، معاون توسعه و منابع انسانی استانداری هرمزگان، فؤاد مرادزاده، فرماندار شهرستان بندرلنگه، هدی صالحی، مشاور استاندار در امور اهل سنت استان هرمزگان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی انجام شد.

این آب‌شیرین‌کن با ظرفیت تولید ۹۵۰۰ مترمکعب آب در شبانه‌روز و با سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیارد تومانی، با هدف تأمین آب مورد نیاز حدود ۵۸ هزار نفر در شهرهای بندرلنگه و بندرکنگ به بهره‌برداری رسیده است.

آب‌شیرین‌کن جدید، جایگزین آب‌شیرین‌کن قدیمی شهر بندرلنگه شده و با استفاده از فرآیندهای به‌روزتر در تصفیه آب، امکان تولید آب با کیفیت بهتر و فرآیندی کارآمدتر را فراهم می‌کند.

بهره‌برداری از این طرح، گامی مهم در راستای نوسازی زیرساخت‌های تأمین آب، ارتقای کیفیت آب شرب و تقویت پایداری تأمین آب برای مردم بندرلنگه و کنگ به شمار می‌رود.

کد مطلب 6933418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha