به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، برنار کوشنر پس از ضیافت نهار با هوشیار زیباری همتای عراقی خود در شهر بغداد به خبرنگاران گفت: اوضاع امنیتی در عراق بهبود یافته است.
وی گفت: احساس می کنم که روند مسائل بهبود می یابد و آمارها از کاهش حوادث امنیتی حکایت دارد.
کوشنر از "پیشرفت و فرایند بومی شدن مسائل" در عراق ستایش کرد زیرا "عراقی ها از طریق ارتش و نهادهای اداری حل مشکلات خود را خودشان به دست می گیرند".
وزیر امور خارجه فرانسه گفت: برداشت ما درباره بهبود اوضاع امنیتی درعراق و برعهده گرفتن امور عراق توسط خود عراقی ها بسیار مثبت است و ما از این مسئله خرسندیم.
کوشنر درباره ملاقات خود با نوری المالکی نخست وزیر عراق گفت: این دیدار بسیار خوب بود و برخی پروژه ها به فرانسه پیشنهاد شد و خواهیم دید که آیا صاحبان صنایع فرانسه به آن پاسخ خواهند داد یا خیر.
وزیر امور خارجه عراق نیز گفت: این نیاز ضروری احساس می شود که فرانسه در بازسازی عراق مشارکت کند.
کوشنر بعد از این کنفرانس مطبوعاتی برای افتتاح کنسولگری فرانسه در اربیل در شمال عراق راهی این شهر شد.
نظر شما